Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Fanoušci Chelsea reagovali na Pochettinovo rozhodnutí posměšným pokřikem

Mauricio Pochettino © iconsport.photo

Příznivci Chelsea nelibě nesli střídání Mauricia Pochettina během čtvrtfinále FA Cupu. Manažer Blues v závěru zápasu ze hřiště stáhl Mychajla Mudryka, za což sklidil posměch.

Psala se 78. minuta zmiňovaného klání s druholigovými Foxes, když se Pochettino rozhodl vystřídat Mudryka a nahradit ho Carneym Chukwuemekou. Ačkoliv ukrajinsý křídelník působil během svého působení na hřišti sebevědomě a měl na svědomí několik nebezpečných akcí, vzhledem k průběhu zápasu se ho trenér rozhodl stáhnout.


Blues si totiž sice původně vypracovali pohodlný dvoubrankový náskok, o ten ale následně postupně přišli a Pochettino chtěl na závěr zápasu dostat do hry čerstvé síly. Toto rozhodnutí se však u části tribun na Stamford Bridge nesetkalo s úspěchem. Toho si všiml také komentátor BBC Jonathan Pearce.

„Poslouchejte to bučení. Fanouškům se to vůbec nelíbí. Ke střídačkám je to kolem hřiště dlouhá cesta a příznivci Chelsea vůbec nejsou spokojení."

Pochettinovi se tah vyplatil



Naposled se však přece jen mohl smát samotný Pochettino. Hráč, na kterého při kritizovaném střídání ukázal, Chukwuemeka, se totiž v nastavení gólově prosadil, a prakticky tak zařídil postup londýnského týmu mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Zdroj: sportbible.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.