Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United investuje 50 milionů liber do modernizace tréninkových hřišť

Logo Manchesteru United v Carringtonu © iconsport.photo

Manchester United chystá modernizaci zařízení. Do nové infrastruktury hodlá investovat 50 milionů liber. Tréninkové hřiště Carrington tak projde výraznou změnou.

Tréninkové hřiště Carrington projde výraznou změnou

Manchester United oficiálně oznámil, že jeho slavné tréninkové hřiště Carrington projde výraznou renovací. Sir Jim Ratcliffe a společnost INEOS po převzetí klubu se rozhodli investovat do renovace tohoto zařízení 50 milionů liber.

Renovace začnou v pondělí 17. června a budou pokračovat i během sezony. Práce se dotknou zejména posilovny, lékařského zařízení a regeneračního centra. Renovace se ujme společnost Foster + Partners v čele s lordem Normanem Fosterem z Manchesteru. Tato společnost má za sebou přetvoření stadionu Wembley a stadionu Lusail v Kataru.

Sir Jim Ratcliffe

Ohlasy Ratcliffa a pana Fostera

Oficiální vyjádření Ratcliffa: „Chceme vytvořit špičkové prostředí pro naše týmy, aby mohli vyhrávat. Po důkladné revizi zařízení a setkání s hráči prvního týmu jsme dospěli k závěru, že je nevyhnutelné provést změnu a poskytnout tak hráčům zařízení podle nejvyšších standardů. Lord Foster přinesl velkou inspiraci do designu ve spojení s týmem Manchesteru United a těšíme se na zlepšení zázemí, především na hřiště.”

Výkonný předseda Foster + Partners: „Jsme potěšeni vést projekt na renovaci tréninkového centra Manchesteru United v Carringtonu. Našim cílem je modernizace a revitalizace budovy jako katalyzátor pro budoucí úspěchy ve fotbalu, vytvoření prostorů, které budou inspirovat spolupráce, jednoty a sounáležitosti.”

Tréninkové hřiště v Carringtonu


Přečtěte si také: Manchester United je blízko k získání první velké posily

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.