Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Hádání o penaltu? Dětinské, říká trenér Chelsea

Tohle je naprosto nepřijatelné © iconsport.photo

Včera se stalo něco naprosto neočekávaného: Chelsea podala výtečný výkon. Rozložila Everton 6:0 a Cole Palmer vstřelil 4 góly, čímž se dotáhl na Haalanda v závodě o Zlatou kopačku. Ale měl vážně Palmer kopat penaltu?

Chelsea, Chelsea, Chelsea. Nenapravitelná, protože i přes výhru se vyrojila nějaká ta menší kontroverze. Tentokrát se hráči Blues pohádali, kdo bude kopat penaltu. Nejdřív si ale shrňme situaci: běží zrovna 61. minuta a Madueke nebezpečně s míčem běží do pokutového území. Tam ho ale James Tarkowski vzal a byla z toho penalta.

Madueke si to chtěl vzít, protože to vybojoval, ale s tím nesouhlasil Palmer, kterému míč předal Gallagher. Ještě Jackson si chtěl z nějakého důvodu taky kopnout, ale na to neměl nárok, neboť pro Chelsea je hlavní střelec pokutových kopů Cole Palmer.

Hádka hráčů Chelsea o pokutový kop




Právě Palmer se k tomu vyjádřil celkem stroze a alibisticky: "Víte, každý chce dát gól. Už jsme si to vyříkali, a i trenér nám o tom něco řekl, ale to je prostě mentalita ofenzivních hráčů. Už se to nestane."

Zato Pochettino měl co říct lidem u televizních obrazovek: "Všichni vědí, od uklízečky až po hráče na hřišti, že střelec penalt je Cole Palmer. Co se stalo na hřišti je ostuda. Jsem naštvaný ohledně této situace."

"Chci se tímto omluvit našim fanouškům. Disciplína je důležitá a útočníci hladoví po gólech, ale tohle se nesmí stát. Nebudu nic takového akceptovat. Řekl jsem jim, že se to nebude opakovat. Musíme naší mladé skvadře nastavit nějaké cíle a jinak to bohužel nejde," omluvil se fanouškům zklamaný manažer Chelsea. 



Celkem silná slova od Pochettina, ale měl pravdu, tohle se nemá dít na nejvyšší úrovni. Naštěstí vyhráli a Cole svojí penaltu proměnil, jinak by mu to fanoušci klubu ze Stamford Bridge přdhazovali ještě hodně dlouho.

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.