Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Co po zápase s Manchesterem United řval Enzo Fernandéz na Masona Mounta?

Enzo Fernandéz © Iconsport.photo

Zápas Blues s Red Devils byl naprosto šílený. Měl všechno. Góly, hned několik zápletek a plno emocí. A právě emoce na uzdě nedokázal udržet Enzo Fernandéz.

Chelsea proti Manchesteru United začala opravdu fantasticky. Conor Gallagher 1:0, následně Antonym zaviněná penalta a "Cold" Palmer proměnil s typickým ledovým klidem. Jenomže se The Blues zřejmě až příliš uspokojili a do konce půle díky chybě Caiceda Garnacho snížil a Bruno Fernandes hlavou srovnal. Po změně stran přišel další gól Alejandra Garnacha a po několika minutách prodloužení nic nenasvědčovalo tomu, že se stane zázrak. Ale stal. Obrovská chyba Dalota, druhá ledově klidná penalta Palmera a následně absolutně nezvládnutý rohový kop, po němž vstřelil Palmer vítězný gól Chelsea a stal se hrdinou.

Střet Fernandéze s Mountem

Pozornost se ale po zápase neujímá jen směrem ke střelci Palmerovi, ale i k jeho spoluhráči Enzo Fernandézovi. Ten se totiž v několika přímých střetech potkal s Masonem Mountem. Když do Chelsea z Benficy přišel, Mount ještě v Chelsea byl, ale trápil se, byl zraněný a moc se spolu na hřišti nepotkali. Vztah spolu asi ani nemají. O tom svědčí i to, co Enzo Fernandéz na Mounta řval po konci zápasu, kdy se opět střetli. To se nyní v médiích dost probírá a ESPN nabídlo díky svým exkluzivním kamerám i odezírání ze rtů.

„Tohle je Chelsea ty zm*de. Zbabělče, zbabělče, zbabělče!," řval Enzo Fernandéz směrem k Mountovi.


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.