Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea prioritizuje závod o Osimhena před Ivanem Toneym

Tento hattrick mu pomůže najít nový klub © iconsport.photo

Chelsea se nedaří dle představ. Jejich 11. místo jim rozhodně nepřidá. Podporou není ani Mauricio Pochettino. Ale nebyli by to Blues, kdyby se nesnažili zalepit mezery dalšími nákupy.

Hráč, ve kterého Neapol vložila velké naděje. Vyplatilo se jim to, jak napovídají nejen čísla, ale také i fanoušci. Victor Osimhen byl do té doby „farmář" ve francouzské lize, kde hrál pouze jednu sezónu předtím, než za něj Naples zvládli vysázet 75 milionů eur! A LOSC na tom vydělali přibližně 55 milionů eur.


S kým bude Chelsea bojovat o podpis posily?

Ale teď se pro něj nabízí posun ještě výš - spoustu velkých klubů ho chtějí: Arsenal, Manchester United, PSG, Barca, a nebo právě Chelsea. Pro tento klub by to znamenalo hodně, navíc příchod jednoho z nejlepších hroťáků současnosti by bylo hodně peněz i z marketingu. Ale neušetří na něm kvůli dvěma důvodům.

Zaprvé, De Laurentiis, vlastník klubu z pod sopky Etny se nechal slyšet, že by chtěl udělat z Osimhena nejdražší odchod ze Serie A. Což znamená překonat 113 milionů eur vyhozených do vzduchu za Lukaka. A zadruhé, mají bohatou konkurenci. Každý klub by chtěl získat útočníka jako Osimhena, který vám za sezónu dá 20 gólů.


Dopadne spokení Chelsea - Toney?

Na úkor toho se ale musejí vzdát boje o jiného útočníka, 27letého Angličana Ivana Toney. I on je bezpochyby kvalitní útočník (na to bych si i vsadil), ale v boji o ty nejlepší musíte obětovat i ty šancihodné. O něj má nyní největší zájem Arsenal nebo United.



Ale všechno může zkolabovat na faktu, že Pochettino bude vyhozen do léta. Zatím to vypadá velmi nepravděpodobně, protože mu chtějí i přes strašné výsledky chvíli čas.

Pro Chelsea je ale vážně podstatné v momentální chvíli zachovat kádr a zkusit ho neměnit, aby se ti hráči vůbec zvládli pořádně seznámit a stmelit.

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.