Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea údajně nabídla Fernandéze s Cucurellou Realu Madrid

Enzo Fernandéz © Iconsport.photo

Chelsea má problémy s finanční fair-play a vypadá to, že bude prodávat. Podle deníku Defensa Central se vedení chystá nabídnout Enza Fernandéze a Marca Cucurellu do Realu Madrid.

Chelsea je zatím pod vedením nového majitele Todda Boehlyho hodně za očekáváním. Na posily se vynaložilo přes miliardu eur, ale Chelsea se stále motá okolo středu tabulky. Progres? Pokud ano, tak jen minimální, jenž přichází v posledních týdnech, kdy konečně vypadá dobře třeba Mudryk, vystřelil Chalobah, a tak dále. Jenomže je to za ty peníze stále strašně málo. Údajně tu jsou navíc vážné potíže s finanční fair-play. Chelsea se tak zřejmě v létě bude muset zbavit několika svých hráčů, aby se dostala alespoň na nulu.

Oběť pro Real Madrid?

Podle madridského deníku Defensa Central se údajně vedení Chelsea pokusí nabídnout Marca Cucurellu s Enzem Fernandézem Realu Madrid. Díky tomuto přestupu by si pak přála vydělat 166 milionů liber. To je absurdní částka vzhledem k tomu, co Cucurella během těch dvou let na Stamford Bridge předvedl. A za Enza Fernandéze je možná i těch 100 milionů moc. Od příchodu po světovém šampionátu se nikam neposunul. Potenciál má obrovský, ale musí ho více ukazovat, respektive častěji. Reálně by ale dával Cucurella pro Los Blancos větší smysl.

Záloha Realu Madrid už je nyní dost přesycená, a to hráči, jenž jsou na tom minimálně letos určitě lépe, než právě Enzo. Sice odejde Modrič, otázkou je, jak to bude s Kroosem, ale i tak bez nich Real nebude mít problém. Naopak levý kraj je problematický. Ačkoliv v poslední době celkem solidně hraje Ferland Mendy, Real Madrid potřebuje vyšší level. Ten ale Cucurella rozhodně nepřinese. Ani jeden z těchto přestupů mi smysl nedává, a není šance, že v létě budeme ohlašovat dokončení tohoto obchodu. Chelsea na to bude muset jít jinak.

Marc Cucurella

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Joshua Kimmich vyloučil přestup do Chelsea

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.