Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Ze světa přestupů: O čem spekuluje britský tisk?

Opustí Pogba s Lingardem OId Trafford? © premierleague.com

Jaké jsou aktuální spekulace kolem přestupů, které plní přední strany britských bulvárních plátků? Přečtěte si to nejdůležitější, ať vám žádná informace k možnému transferu do vašeho oblíbeného klubu neunikne.

Obránce Villarealu Pau Torres odmítl možný přestup do londýnského Tottenhamu. Důvodem má být především to, že hráč chce v této sezóně hrát Ligu mistrů a preferuje také zůstat ve španělské nejvyšší soutěži i nadále. (Daily Express)



Nekonečná sága kolem Harryho Kanea pokračuje. Novinky přináší i Daily Telegraph, který říká, že Kane stále doufá a vyhlíží nabídku Cityzens, která by znamenala nejenom jeho tolik toužený přesun do Manchesteru, ale také opět pokořený britský přestupový rekord. Kane se neobjevil na soupisce pro první utkání, kdy Tottenham vyhrál právě nad Manchesterem City 1:0 a kdy jej na konci utkání na dálku pozdravil celý stadion pokřikem „Are you watching, Harry Kane?"



Mladý a talentovaný osmnáctiletý záložník Metze Pape Matara Sarra, který momentálně nastupuje za francouzské Méty, uvízl v hledáčku top klubů Premier League. Zájem o něj mají mít oba kluby z Manchesteru a londýnská Chelsea. Alespoň s touto zprávou přišel deník Daily Mail.

Metze Pape Matara Sarra

S velice odvážným tvrzením pak přišel další britský plátek - Daily Express. Ten tvrdí, že Liverpool je příští léto připraven podepsat Kiliana Mbappého a to zcela zdarma, jelikož hráči vyprší kontrakt u Paris Saint-Germain. V posledních několika hodinách se však zintenzivnily zprávy o tom, že Real Madrid je touženou novou adresou pro francouzského útočníka, ten prý měl i toto přání již ohlásit sportovnímu řediteli PSG Leonardovi.

Během víkendu se začalo psát o možném odchodu Patricka Bamforda z Leedsu United. Bamford patřil, stejně jako Leeds, k nejpříjemnějším překvapením uplynulé sezóny a nyní je spojován s možným odchodem do Tottenhamu, který má o jeho angažování velký zájem. Tomu má, dle Daily Telegraphu, chtít vedení Leedsu zabránit tím, že připravuje pro útočníka novou, dlouholetou, smlouvu.

Velká hořkost a zklamání panuje mezi příznivci Interu Milán poté, co Romelu Lukaku odešel do Chelsea za 97,5 liber. Fanoušci likvidují hned několik maleb s portrétem hráče v ulicích italského města. (Daily Mail)

I Burnley FC se snaží přivést zajímavou posilu. Tou má být Maxwel Cornet z Lyonu. Nabízená částka se má pohybovat okolo dvanácti milionů liber včetně dodatečných bonusů. (The Sun)


Gary Cahill by se mohl znovu ještě objevit v Premier League. Daily Telegraph přináší zprávu o tom, že o jeho služby má velký zájem Southampton, který tak hledá možné alternativy za Jannika Vestergaarda, kterého získal jiný anglický klub, a to Leicester, před pár dny. Cahill, který je po konci smlouvy v Crystal Palace volným hráčem, má dále nápadníky i z druhé anglické nejvyšší soutěže, kde o něj usiluje především Bournemouth. Tedy klub s ambicemi k návratu do Premier League.

Útočník Liverpoolu Divock Origi by přeci jen mohl klub opustit během tohoto léta. V posledních dvou týdnech přestupového období se o něj bude snažit hned trio klubů z Premier League, přesněji Wolverhampton, Crystal Palace a West Ham United. (Daily Telegraph)


V deníku Daily Star se v neděli objevila zpráva, že FC Barcelona po šokujícím konci Lionela Messiho, cílí na zisk dua útočníků Kanonýrů. Vytouženými posilami pro tým vedený Ronaldem Koemanem mají být Pierre-Emerick Aubameyang a Alexandre Lacazette.

Hned několik zdrojů přineslo, již po prvním kole Premier League, spekulace ohledně konce Mikela Artety na lavičce Arsenalu. Jeho nástupcem by pak mohl být Antonio Conte, který je po svém odchodu z Interu Milán bez angažmá, i díky tomu, že se v létě nedohodl na konkrétních podmínkách s dalším klubem ze severního Londýna Tottenhamem Hotspur.

Manchester United stanovil cenu, kterou je ochoten akceptovat v případě prodeje Jesseho Lingarda Kladivářům, u kterých anglický záložník zářil při svém hostování na jaře minulé sezóny. Ta se má pohybovat okolo hranice 50 milionů liber. (Daily Express)

Jesse Lingard

Sky Sports přinášejí zprávu, že jednání mezi Arsenalem a Realem Madridu ohledně přestupu Martina Odegaarda pokračují a londýnský klub věří, že Odegaard je nakloněn přestupu a návratu do týmu Gunners.

Paul Pogba je jedním z nejsledovanějších hráčů během tohoto přestupového léta. Dle zpráv hned několika britských deníků je připraven dodržet kontrakt a být ve službách Red devils i tuto sezónu a poté se Pogba, jako volný hráč, připojí k Realu Madrid.

Zdroj: skysports.com, dailymail.co.uk, telegraph.co.uk, dailystar.co.uk, express.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

20.08.21, 09:36

1 0

Lingard chce sice zůstat, ale asi dobře ví, že si moc nekopne. Divím se, že se nedrží WHU, kde se probral a začal dávat góly. Pogby se United musí zbavit bez ohledu na to, že si připsal 4 asistence v prvním kole. Ten hráč je a vždy bude virus i díky svému agentovi. Vycashovat a nazdar