Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

West Ham – Wolves tipy zápasu: Vzdaluje se West Hamu sen na Ligu mistrů?

West Ham-Wolves tipy

West Ham v neděli hostí Wolverhampton Wanderers a trénér David Moyes doufá, že znovu zažehne jiskru, díky které byl jejich začátek této sezóny tak úspěšný.

Kladiváři se připravují na tento zápas po nepříjemné remíze 1:1 proti Newcastlu United. Měli by se rychle vrátit na vítěznou dráhu, jestli klubové ambice na nejlepší čtyřku trvají.
Wolves mezitím vstoupí do souboje po prohře 2:1 na hřišti Arsenalu, který se konal ve čtvrtek. Pro tým, který si dělá zálusk na evropské poháry, to není dobrý výsledek.

West Ham – Wolves tipy zápasu: Počet karet v zápase > 4.5

West Ham vkročí do zápasu odpočatý, zatímco Wolves bude mít problém, setřást ze sebe pachuť poslední porážky. Myslíme si, že utkání bude vypjaté a uvidíme dost karet.

TIP 1) Výhra West Hamu. Kurz: 2.12 

TIP 2) Počet karet v zápase > 4.5 Kurz: 2.46 

TIP 3) Poločas s více góly: 2.POLOČAS Kurz: 2.08

West Ham – Wolves analýza zápasu:

West Ham je na 6.místě a vlastní 42 bodů, zaostává 3 body za Arsenalem.
V tuto chvíli jsou trochu nevyzpytatelný kádr a zdá se, jakoby jejich forma procházela krizí. Po plichtě s Newcastlem si David Moyes promluvil shráči, aby si byl jist, že se jeho tým znovu soustředí na nadcházejíci souboje. Jestliže chtějí v této sezóně zaútočit na první 4 příčky, budou se muset vyvarovat zbytečným bodovým ztrátám. Jako tomu bylo sNewcastlem. Kladiváři předvádí doma slušnou práci, nasbírali 21 bodů ve 13 zápasech. Připomínáme ale, že soupeřům se na jejich domácí půdě daří skórovat, utržili celkem 19 gólů.

Wolverhamptonu patří 7.místo a 40 bodů.
Wolves jsou ve venkovních zápasech opravdu dobrý tým, ve 13 zápasech nasbírali 23 bodů a mají stejné hodnocení jako Manchester United. V těchto 13 zápasech dokázali získat 7 výher a pouze 4 byli poraženi.
Wolves prohráli uprostřed týdne proti Arsenalu a rozhodně to bude mít určitý dopad na jejich hru vtomto utkání. Je to poprvé za 45 zápasů, kdy prohráli zápas poté, co šli jako první do vedení. V neděli si půjdou pro vítězství a rozhodně nebudou spokojeni sjedním bodem.

West Ham i Wolves potřebují získat 3 body, pokud chtějí zůstat nablízku Manchesteru United a Arsenalu.

Poslední vzájemné zápasy:

20.11.2021 | Wolves – West Ham 1:0

05.04.2021 | Wolves – West Ham 2:3

27.09.2020 | West Ham – Wolves 4:0

West Ham – Wolves tipy na živé vysílání:
27.2.2020 na Premier Sport 1 v 15:00.

Nejvíce kladené otázky:

Kde se tento zápas odehraje?

Olympic Stadium, Londýn

Výrazní hráči zápasu?

West Ham: Záložník Declan Rice je hvězdný hráč a stojí za sumu 100-120 milionů, kterou se v létě za něj kluby chystají zaplatit.

Wolves: Raul Jiminez, potřebuje skórovat a dokončovat své šance, které má. Po nezdaru s Arsenalem se bude chtít ukázat.

Kde si můžu vsadit na tento zápas?

Zajisté si vyberete z velkého množství sázkových kanceláří, které internet nabízí. Podívejte se na West Ham – Wolves tipy, které pro vás máme.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.