Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

West Ham navýšil cenu za Declana Rice: Nově požaduje 120 milionů liber

Declan Rice © bbc.co.uk

100 milionů liber už West Hamu za svého kapitána stačit nebude. Pokud by měl Declan Rice v létě odejít, nový klub si bude muset připravit minimálně 120 milionů.

David Moyes by byl rád, kdyby svého kapitána dokázal udržet i pro příští sezonu. Declan Rice je klíčovou oporou záložní řady, ve které si dobře rozumí i s českým záložníkem Tomášem Součkem. West Ham si je však dobře vědom zájmu jiných klubů, které se pravděpodobně pokusí Rice v létě získat.

Mluví se o Manchesteru United, jemuž je anglický záložník doporučován mnohými odborníky. Další v pořadí je Chelsea, kde sice na postu defenzivního záložníka mají hned několik možností, ale je otázkou, zda si šancí získat Rice nechají uniknout. Pro oba jmenované kluby by pak neměl být problém požadovanou sumu zaplatit, i když na druhou stranu by se v obou klubech pravděpodobně někdo jiný musel se současným dresem rozloučit.

Minulé léto se hovořilo o minimální částce 100 milionů liber. Už v tu dobu to pro některé fotbalové odborníky bylo příliš, jelikož Rice je na postu defenzivního záložníka, na němž se většinou tak vysoké sumy neplatí. S ohledem na jeho věk a fakt, že se jedná o anglického reprezentanta, se však dalo předpokládat, že cena vyskočí tímto směrem.

V létě bude záležet, jaké podmínky samotnému hráči oba kluby nabídnou a zda bude chtít zůstat v Londýně, nebo se stěhovat do Manchesteru, o němž často mluví jako o klubu, na jehož stadionu vždy rád hraje.

Zdroj: skysports.com, bbc.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.