Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Vyrovnal v 98. minutě i přesto, že byl zraněný!

Maupay v 98 minutě vyrovnal

Maupay v 98. minutě vyrovnal proti Southamptonu, i když byl zraněný. Brighton zůstal v šoku.

Neal Maupay zachránil Brightonu další dramatický zápas, když v 98. minutě vyrovnal proti Southamptonu, přestože byl zraněný.
Tři dny poté, co skóroval v 89. minutě přímým kopem, aby zachránil bod proti West Hamu, Francouz opět vyrovnal poté, co si ho našel centr z kopu Jakuba Modera po tečování jeho přímého kopu.

Je pozoruhodné, že v obou případech Brighton hrál kvůli zraněním pouze o 10 hráčích.

Tentokrát to byl Leandro Trossard, který opustil hřiště na nosítkách poté, co nešikovně přistál na paži a hosté už nemohli střídat.

V důsledku toho bylo přidáno deset minut času kvůli zranění a to poskytlo Seagulls záchranné lano poté, co se brilantně zahraný gól Armanda Broji v prvním poločase zdál být dostatečný k tomu, aby Saints získali čtvrté vítězství v sezoně Premier League.

Výsledek se setkal s divokými oslavami hostujících fanoušků, ale také to znamenalo, že Brighton vyrovnal nezáviděníhodný klubový rekord - 10 po sobě jdoucích zápasů bez výhry. Naposledy se do takové šňůry dostali mezi prosincem 1982 a únorem 1983. Brighton přesto zůstává v horní polovině tabulky na devátém místě.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.