Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Víkendové přestupové spekulace: Koho získá Chelsea do útoku?

Chelsea © iconsport.photo

Chelsea hledá další alternativy v případě neúspěchu s příchodem Victora Osimhena. Manchester United má zájem o mladého útočníka z Bayernu Mnichov Mathyse Tela. Opustí Smith Rowe Arsenal? Wilfried Zaha by se rád vrátil zpátky do Premier League.

Chelsea má v hledáčku dva útočníky z Premier League

Hlavní cíl Chelsea, Victor Osimhen, je v hledáčku PSG, což budí značné komplikace pro londýnský celek. Ten nyní upřel zrak na dva útočníky z Premier League. Prvním z nich je útočník Brentfordu Ivan Toney, o jehož služby má zájem Arsenal a Tottenham.

Devatenáctiletý Evan Ferguson je dalším hráčem, o kterého mají Blues zájem. I přes nízký věk je hráč ceněn na 65 milionů eur. Od svého příchodu do Brightonu hráč pravidelně dostává šanci druhou sezónu. (zdroj. bbc.com)


Manchester United se zajímá o Mathyse Tela

Osmnáctiletý francouzský útočník ve službách Bayernu Mnichov nedostává mnoho příležitostí v základní sestavě bavorského celku. Na hřiště se dostává spíše jako náhradník, hlavním útočníkem je Harry Kane. V aktuální sezóně Tel dohromady vstřelil 6 gólů, z nichž dva v Lize mistrů.

Mathys Tel si je vědom zájmu Red Devils, ale údajně má zájem o setrvání v Bayernu. V následujících týdnech má schůzku s týmem, kde se vyřeší jeho budoucnost. (zdroj: skysports.com)


Emile Smith Rowe by mohl změnit dres

Mladý záložník Arsenalu Emile Smith Rowe nedostává mnoho prostoru v základní sestavě Arsenalu. To není překvapující, vzhledem k tomu, že Arsenal je v dobré formě a Smith Rowea kosila častá zranění, přestože je ještě mladý.

O jeho služby se zajímají Newcastle a Aston Villa. V minulosti se objevil zájem ze strany West Hamu United. (zdroj: bbc.com)


Wilfried Zaha si přeje návrat do Premier League

31letý Wilfried Zaha z Pobřeží Slonoviny, který v minulosti reprezentoval Anglii, si přeje návrat do Premier League už po necelém roce stráveném v Turecku. V dresu Galatasaray vstřelil 10 gólů a na dalších pět asistoval.

V zimním přestupovém období o něj projevili zájem West Ham United a Aston Villa, hráč ale nakonec zůstal. Jeho nespokojenost však roste a je velmi pravděpodobné, že v létě dojde k jeho návratu do Anglie. (zdroj: goal.com)


Zdroj: bbc.com, skysports.com, goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.