Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Velká čistka na soupisce Manchesteru United

Hráči Manchesteru United © iconsport.photo

Manchester United oznámil seznam hráčů, se kterými dále nepočítá. Některá jména jsou překvapením. Zároveň klub zveřejnil, s kým chce podepsat smlouvu. Očekává se také odchod dalších hráčů.

Manchester United oznámil, že se rozloučí se třemi hráči prvního týmu (Anthony Martial, Raphael Varane a Brandon Williams) a s dalšími třemi z rezervy (Charlie McNeill, Marcus Lawrence, Kie Plumley) v létě.

Dalším opouštějícím hráčem je 37letý záložník Tom Huddlestone. Bývalý anglický reprezentant přišel do Manchesteru United, aby trénoval, ale zároveň hrál za tým do 21 let. Huddlestone byl zaregistrován i na soupisku prvního týmu, a proto je veden jako sedmý hráče, který opustí Red Devils.

Vedení také oznámilo jednání s veterány Jonnym Evansem a Tomem Heatonem, jejichž smlouvy vyprší tento měsíc. Stejný případ se týká také mladíčka Sholy Shoretireho, který sezonu strávil na hostování v Boltonu Wanderers.

Klub nabídl smlouvu devatenáctiletému obránci Omarimu Forsonovi. Mladíček dostal poprvé šanci v hlavním týmu až v letošní sezoně. Celkem nastoupil do čtyř zápasů v Premier League, a svými výkony zaujal nejen fanoušky, ale i odborníky.


Manchester United: Očekávají se další odchody

Spolumajitel klubu Sir Jim Ratcliffe má v plánu přepracovat kádr, takže se očekává ještě odchod několika hráčů, aby se otevřel prostor pro nově příchozí hráče. Fanoušci netrpělivě čekají, jak se nakonec vyvrbí situace okolo Erika ten Haga, zda zůstane nebo nakonec odejde. Podle toho se také rozhodne, zda se Jadon Sancho vrátí, nebo odejde.

V přestupových spekulacích figuruje převážně Manchester United. Každý den se objevuje nová nebo staronová spekulace s možnými přestupy jednotlivých hráčů.


Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.