Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

V Chelsea už mají jasno o budoucnosti Kepy

Kepa Arrizabalaga © iconsport.photo

Španělský brankář odešel v rámci letního přestupového okna hostovat do Realu Madrid. Podle dostupných informací, které potvrdil i renomovaný italský novinář Fabrizio Romano, se ale Kepa v červnu natrvalo vrátí do londýnské Chelsea.

Nejdražší gólman světa, jenž do Chelsea přišel za rekordní částku atakující 80 milionů eur, posílil loni v létě Bílý balet po tom, co si tamní jednička Thibaut Courtois ještě před startem sezony přivodila vážné zranění zkříženého vazu.


Ačkoliv se tehdy počítalo s tím, že Kepa v týmu zaujme pozici právě po Courtoisovi a odchytá všechny důležité zápasy v ročníku, postupem času jeho pozice slábla, mimo jiné kvůli svalovému zranění, jež ho vyřadilo ze hry téměř na měsíc. Postupně se tak v klubové hierarchii propadl za kolegu Andrije Lunina.

Ukrajinský brankář chytil svou šanci za pačesy a dobrými výkony si získal důvěru vrcholného managementu klubu, který mu nakonec nabídl novou smlouvu.

Kromě toho, že Real našel v Luninovi více než dostačující náhradní variantu za Courtoise, je konečně na spadnutí návrat právě také belgické opory. Odchodu Kepy zpět do Anglie po konci jeho hostování tak už prakticky nic nebrání.

Co Kepu v Chelsea čeká?

Odchovanec Bilbaa to nicméně v Londýně nebude mít jednoduché a své místo v brance tam rozhodně nemá jisté. Jeho mateřský klub jednak utratil nemalé peníze za příchod dalšího Španěla Roberta Sáncheze, při jehož absenci se k solidním výkonům rozchytal také Djordje Petrovič. Kepa tedy bude muset po návratu do Chelsea učinit zásadní rozhodnutí zda zůstat a bojovat o místo, nebo natrvalo odejít někam jinam.


Zdroj: besoccer.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.