Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Trent Alexander-Arnold se zranil, kdy se vrátí?

Trentovy centry budou chybět Liverpoolu © iconsport.photo

Po dlouhém prosinci byla minimální pauza a spousta hráčů má poranění nejen z únavy. K tomuto listu se momentálně přidal Trent Alexander-Arnold. Co to znamená pro Liverpool a jeho ambice ve všech soutěžích, ve kterých je ještě stále aktivní?

Do zranění se Trentovi hodně dařilo, například proti Sheffieldu nebo Crystal Palace. A i v předvánočním zápase s Arsenalem, kde asistoval na gól Salaha. Takže byl celkem ve formě. Ale v zápase FA Cupu proti Arsenalu si poranil koleno, takže bude chybět mezi 3 týdny a měsícem.

Klopp pověděl všem přítomným na tiskové konferenci: „Odpočine si a pak doufejme, že se vrátí tam, kde byl. Protože tento hráč byl rozhodující ve všech zápasech a byl to on, kdo pro nás neustále tvořil z hloubky a dodával týmu vysokou flexibilitu. Bude nám opravdu chybět."


Je to pravda, Trent je v tomhle naprosto klíčový hráč pro Liverpool, někdy i více než Mo Salah. Podle webu WhoScored má 10. nejvyšší průměrný rating v celé PL, což je více než Martin Odegaard, Bruno Fernandes, Cole Palmer, Kaoru Mitoma nebo jakýkoliv jiný obránce krom Virgila van Dijka.

Takže jaké jsou momentální možnosti pro Kloppa? Jediný čistokrevný pravý obránce v Liverpoolu je Connor Bradley, což by mohl být dobrá náhrada na pár týdnů. Ale pro Kloppa a vedení Reds by toto mohl být varovný signál, aby přivedli nějakou náhradu. Spekuluje se o Sachovi Boey, Denzelu Dumfriesovi nebo Jeremie Frimpongovi.



Trent je dalším hráčem, kterého Liverpool nemůže nasadit do příštích zápasů. Dalšími jsou Joel Matip, Andrew Robertson, Konstantinos Tsimikas, Wataru Endo, Stefan Bajcetic, Dominik Szoboszlai, Mo Salah a Ben Doak. Ale jak známe Kloppa, i s tímhle si poradí. Nebo ne?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.