Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

TOP 5 gólů v Premier League za rok 2023

garnacho bicycle kick © iconsport.photo

Polovina sezóny už se pomalu přesouvá do své druhé části a k závěru kalendářního roku se patří vyhlásit ty nejhezčí góly. Které tři vstřelené branky se zařadily mezi to nejlepší, co bylo k vidění? Najdete mezi nimi i svého favorita?

Vystřihl Garnacho gól sezóny?

19letý Alejandro Garnacho připomněl fanouškům United legendární nůžky, kterými se kdysi prezentoval Wayne Rooney v manchesterském derby v roce 2011. Manchester United prožívá momentálně nelichotivé období, když v lize zaznamenali mnoho bodových ztrát.

Co jim ale může udělat chvilkovou radost, tak to vystřihnutí povedených nůžek Garnacha ze třetí minuty, což byl také vítězný gól. V tomto zápase zvítězili Red Devils 0:3 na půdě Evertonu.

Jhon Duran a jeho perfektní zpracování s následnou střelou

Dosavadní překvapení letošní sezóny, Aston Villa, nahání čelo tabulky a zdá se, že by mohli být černým koněm celé soutěže. Jejich výhra z 16. září proti Crystal Palace se vůbec nerodila snadno. Do 87. minuty prohrávali Villans 0:1 i přesto, že v prvním poločase skóroval Diaby.

Dlouhou dobu se nemohli prosadit, až do 87. minuty, kdy střídající útočník Jhon Duran skvěle zpracoval nabídku Lucase Digneho na prsa uvnitř vápna, a následně nekompromisně zavěsil.

Gustavo Hamer krásně technicky zamířil do pravého horního rohu

Ačkoli Sheffield United se nachází na spodku tabulky a jejich vyhlídky na setrvání v Premier League jsou prachmizerné, tak trefa Hamera z úvodu Hamera je nominována, jako jedna z nejhezčích branek dosavadní sezóny.

Miguel Almirón krásně zamířil svou střelu do levého horního rohu

Mezi další aspiranty se řadí vydařený pokus Miguela Almiróna, který obléká dres Newcastlu. Ten po chybě Aarona Ramsayho, kdy mu míč vypíchl Kieran Trippier, převzal míč a následně ho uklidil do levého horního rohu. Díky této trefě Almiróna zvítězili The Magpies v tomto zápase 2:0.

Julian Álvarez a jeho povedený přímý kop

TOP 5 uzavírá opět gól z 30. září. Padl v utkání mezi Wolves a Manchester City. Hostující celek zde překvapivě prohrál s domácím týmem 2:1, co si vsítil vlastní gól, následně vyrovnal z přímého kopu Álvarez, ale vedení dlouho nevydrželo. V 66. minutě opět vrátil vedení domácích Hwang Hee-Chan. Podívejte se na skvělý přímý kop mladého Argentince ve službách Citizens.

Zdroj: footyaccumulators.com, youtube.com, twitter.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.