Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

To nejlepší z 18. a 19. kola PL: Forma West Hamu, remíza dvou favoritů na titul, United jsou zpět

Souček oslavuje gól do sítě Arsenalu © iconsport.photo

I když byli Vánoce, Premier League nikdy nespí. Proto vám přinášíme dvojitý díl až dnes. Ale můžete se těšit na vážně zajímavé okamžiky, které vám shrneme.

Výhra West Hamu nad 2 favority

Kouč West Hamu donedávna neporazil doma nikoho z velké šestky. Až do zápasu s Arsenalem, který se mu, stejně jako celému týmu (obzvlášť musíme pochválit defenzivu Hammers) povedl. Výhra 2:0 se 3 střelami na bránu a 25 % držením míče je vážně obdivuhodná. 

Kolo předtím porazili Manchester United stejným výsledkem. Bylo to ale po lehce dominantnějším zápase, ale Kladiváři válí. A i ti z českých luhů a hájů. Například Souček dal proti Arsenalu gól. Přejeme jim dobrou formu i do jara.



Remíza Arsenalu s Liverpoolem

Tento zápas byl viděn mnoha fanoušky jako přímá bitva o titul, i když naopak pomohli Manchesteru City získat na ně body. Ale o průběhu zápasu: hned ve 4. minutě Gunners po gólu Magalhaese vedli zápas. Salah toto nemohl dopustit, a tak po pár promarněných šancích jeho týmu si vzal míč, udělal kličku a uklidil míč do brány jako nic. A bylo vyrovnáno. 

Potom přišlo několik velkých zahozených příležitostí, například Martinelliho netrefení prázdné branky nebo šance, která je vám všem určitě známá. 5v1 nakonec zvládl rozhodit Rice tak moc, že TAA trefil břevno. A tak to skončilo. Co na to řekli trenéři? Klopp zmínil kromě šance Trenta i to, že se mu líbila hra, jak byla intenzivní a podobně. Arteta řekl, že to byla vážně šílená a hektická hra, možná nejintenzivnější, co kdy v PL viděl.



Gól dvou kol: Estupiňanova dělovka proti ex-lídrům ligy

Takovýto gól je celkem častým úkazem v Premier League, ale tento je speciální. Čím? Možná tím, že dal gól do sítě Tottenhamu a proti brankáři, kterému se daří a je považován za silného kandidáta na spot nejlepšího brankáře celé soutěže. A jemu se to podařilo perfektně zakroutit. Podívejte se sami na tu nádheru.

Manchester United znovu na vítězných vlnách

V tomto zápase většina lidí čekalo výhru Aston Villy, ale viděli pravý opak. A i když Villains po poločase vyhrávali 2:0, tak na ně zapůsobila síla pana Csaplára, díky níž byl schopen dát talentovaný Garnacho gól v 59., resp. v 71. minutě. Rasmus Hojlund nakonec svým prvním gólem v PL vyhrál zápas pro domácí a posunul je tím na 7. místo. Mark Goldbridge jásá.


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.