Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

To nejlepší z 17. kola PL: Kolaps kapitána Lutonu, remíza Liverpoolu a další kolaps City

Hrozivý moment pro hráče Lutonu © iconsport.photo

Po dalším odehraném kole se máme opět o čem bavit. Stalo se toho poměrně dpst a my vám shrneme ty nejdůležitější okamžiky v jednom článku.

Kolaps Toma Lockyera

Během zápasu Bournemouth – Luton se stalo něco strašného a neočekávaného. Zkolaboval totiž kapitán Lutonu, 29letý Tom Lockyer. Stalo se tak v 65. minutě. Lockyerovi se to už jednou stalo, v play off v Championship. Naštěstí byla přítomna rychlá pomoc a byl brzo převezen do nemocnice. Nyní je při vědomí a prý i komunikuje v pořádku. Momentálně podstupuje další testy v nemocnici. Přejeme mu brzké uzdravení a ať ho brzo uvidíme zase v dresu Lutonu. Protože tým bez kapitána je jako rytíř bez kordu.

Liverpool remizoval s Manchesterem United

Přenesme se na trochu odlehčenější téma, a to je zápas Liverpoolu s Manchesterem United. I přes veškerá očekávání ve výhru Liverpoolu se Red Devils dobře drželi. I když měl Liverpool v první půli hodně šancí, tak obrana, a i brankář Onana fungovali perfektně. I když drželi míč 68 % zápasu, vystřelili 34krát, z toho 8 pokusů bylo na bránu a měli 2,66 očekávaných gólů, tak přesto neuspěli. „Sice jsme nevyhráli, ale byla tam vidět pozitiva," až takhle přehnaně optimisticky to komentoval Klopp. Ten Hag naopak řekl: „Myslím si, že jsme dneska hráli dobře." O červené kartě Dalota si myslete, co chcete, ale musím říct, že byla hodně přísná.


Gól kola: Hlavička Ollieho Watkinse

Většinou se tady řeší nejkrásnější góly, ale dnes dáme prostor i pro asistenty: po rohu se k míči dostal Boubacar Kamara, který krásnou patičkou přihrál do prostoru, kam vyskočil Ollie Watkins. Tento gól, tím pádem i tato asistence, byla klíčová pro vývoj zápasu, neboť díky tomu vyhrála Aston Villa 2:1 nad Brentfordem.


Penalta a odlet do Saudské Arábie

Manchester City nemá nejlepší formu, jak jsme si už zvykli. Nedávno těžce porazili Luton 2:1 a dnes se stala ještě větší ostuda. Remíza s Liverpoolem nebo Chelsea se dá ještě pochopit, ale remíza s Crystal Palace po naprosto zbytečné penaltě v 95. minutě? A to jsem ještě nezmínil, že v 75. minutě ještě vedli 2:0. Momentálně odlétají do Saudské Arábie na Mistrovství Světa klubů, kde by si mohli spravit chuť a vyhrát nějakou trofej.


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.