Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

To nejlepší z 14. kola Premier League: Remíza City se Spurs a naštvaný Haaland

Haaland debatuje s rozhodčím © iconsport.photo

Co vše se událo v posledním kole Premier League? Pojďme si shrnout ty nejdůležitější zápasy, krásné góly i zajímavé okamžiky.

Šlágr kola na Etihadu nepoznal vítěze

Manchester City je skoro neporazitelným týmem. Mají ale stále jeden kryptonit, jeho jméno je Tottenham. Což se zpočátku potvrdilo, když Son dal z protiútoku v 6. minutě gól. O 3 minuty později však trefil míč do vlastní sítě a bylo vyrovnáno. Poté se gólem Phila Fodena po Álvarezově asistenci prohloubil smutek vlastní fanouškům Tottenhamu. Dlouho po poločase, kolem 70. minuty skóroval zatracovaný Lo Celso. Deset minut před koncem Grealish potvrdil vítězství City. Až na to, že to není úplně pravda. Už skoro před koncem Kulusevski po centru vyskočí a krásnou hlavičkou uklidí míč do sítě.



A jak známe Simona Hoopera, tak zamezil prohře Tottenhamu po nepochopitelném rozhodnutí. Nejdřív totiž Emerson fauluje Haalanda a rozhodčí říká, aby se hrálo dál. Potom pošle geniální pas na Grealishe a v tom Hooper píská faul. Není divu, že byl norský viking tak rozčilený na anglického rozhodčího.


Gól týdne: Alexis Mac Allister

Tento záložník zažívá celkem dobrou první sezónu s Liverpoolem. Stvrdil to krásným gólem. Za skóre 1:1 v 34. minutě převzal odražený míč, navedl si ho a dal gól do šibenice, stylem podobný jeho spoluhráči v reprezentaci Lionelovi Messimu. Tento gól byl pouze jeden ze čtyř v dramatické výhře Liverpoolu 4:3 nad Fulhamem, kde dal 2 góly Trent Alexander-Arnold.


První kouč, který má padáka, je Paul Heckingbottom ze Sheffieldu United

Sheffieldu se z nově postupujících týmů daří nejméně. Získali pouze 5 bodů a po tragickém kolapsu v zápase s Burnley, kde prohrávali už po 15 sekundách, a nakonec jich dostali pět, dostal Heckingbottom padáka. Jeho nástupcem nebude nikdo jiný než dnes už legendární kouč Chris Wilder.

Co se dělo jinde

Na Emirates Stadium vyhrál Arsenal nad Wolves 2:0, a tím si utvrdil svoji pozici na čele ligy. Newcastle porazil naprosto rozložený Manchester United 1:0 po gólu Anthonyho Gordona. Takže asi ten Hag out? I když problém United asi leží někde jinde. Brighton překvapivě prohrál s Chelsea i přes červenou kartu Connora Gallaghera. Aston Villa také překvapila svou remízou s bojovným Bournemouthem 2:2.


Zdroj: premierleague.com, twitter.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.