Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

SazkaBet recenze: Co všechno dokáže?

SazkaBet recenze

SazkaBet sázková kancelář. Vyhrávejte vysoké částky. Pokud nevíte jak SazkaBet funguje, tak vám rozhodně pomůže tato skvělá SazkaBet recenze.

SazkaBet je jedna z TOP sázkových kanceláří v ČR. Tato SazkaBet recenze prostě musela být. 

Jak získat SazkaBet bonus až do výše 5500 Kč? 

Hned po úspěšné registraci můžete získat bonus 500 Kč a dokonce i bonus až do výše 5 000 kč, který si popíšeme níže. Sázková kancelář není úplně dokonalá, protože se nevěnuje kurzovním sázkám dostatečně dlouho, ale neustále se zlepšuje a rozhodně je to sázková kancelář, kterou bude v budoucnu využívat stále více sázkařů. Proč? Jedná se prostě o společnost Sazka, a proto je zde i tato SazkaBet recenze, kde se dozvíte i to, jaký bonus nebo jaké bonusy můžete získat. Sazka je sice spíše známá loteriemi a stíracími losy, ale je nutno zmínit, že je to jedna z prvních společností, co se hazardních her v ČR týče a nabízí bonusy, které jen tak lehko kde-kdo nepřekoná.

SazkaBet recenze, bonusy a promo kódy

Jen nedávno jsme pro vás připravili recenzi mobilní aplikace SazkaBet. Je proto namístě zhodnotit i webovou verzi SazkaBet a prohlédnout si ji důkladněji. Upřímně, od uvedení online SazkaBet webové stránky nikdo nečekal, že to bude jedna z konkurence schopných a plnohodnotných sázkových kanceláří. Přece jen je společnost Sazka známá více loteriemi než kurzovním sázením. Mnoho lidí tedy SazkaBetu nevěřilo a dál sázeli u konkurenčních sázkových kanceláří, jako je například iFortuna nebo SynotTip a podobně.

Postupem času se však SazkaBet platforma neustále vylepšovala, což dokazuje i tato SazkaBet recenze. SazkaBet nabízela nové funkce a stále více se přizpůsobovala sázkovému trhu. Prostě a jednoduše se učila. Musíme říct, že jí to šlo dobře a dnes patří mezi ty lepší sázkové kanceláře, které mají co nabídnout. Je nutno zmínit, že u SazkaBetu můžete sázet pouze online. Nemůžete na sázku využít fyzické pobočky, kterých má Sazka nejvíce v republice. Každopádně můžete v rámci online sázení využít mnoho bonusů a získat třeba bonus za registraci, uvítací bonus, věrnostní bonus a mnoho dalších bonusů.

Tato SazkaBet recenze chválí fakt, že SazkaBet platforma prošla po letech výraznou proměnou a nyní je ve velmi dobré kondici. Především webová platforma je velmi příjemně graficky zpracovaná a přehledná. Sázkař se v ní prostě neztratí a vše je velmi příjemně doladěné. Je jasně vidět kurzy a to, co potěší všechny sázkaře, je především rozsáhlá nabídka v rámci jednotlivých lig a sportů. Jde například o to, že pokud si zrovna vyberete, že chcete vsadit na českou ligu a poté si vyberete konkrétní zápas, můžete si vsadit i na více než 100 podsázek (záleží na zápasu a na lize nebo sportu). Prostě nemusíte vsadit pouze na výhru, nebo prohru, ale i na počet gólů, počet gólů mezi minutami a dalšími 100 různými možnostmi. Pokud si takto nakombinujete tiket, tak to může být pro každého sázkaře velké lákadlo.

Bonus ve výši až 5 000 Kč na váš herní účet

• Podmínkou k získání bonusu je úplné ověření údajů uvedených při registraci na Herním portálu Sazka.cz včetně ověření (identifikace) sázejícího na prodejním místě s terminálem SAZKA po předložení dokladu totožnosti, nebo po ověření prostřednictvím úvěrové či finanční instituce dle nabídky SakzaBet.
• Bonusová nabídka bude zaslána nejpozději do 48 hodin po dokončení plné registrace na Herní portál Sazka.cz.
• Vklad musí být proveden jednorázově do 7 dnů od zaslání bonusové nabídky a výše tohoto vkladu musí být minimálně 100 Kč.
• Plná výše poskytnutého bonusu, po dosažení 100 % požadovaného obratu, je rovna výši vkladu. Plná výše bonusu, po dosažení 100% požadovaného obratu, je minimálně 100 Kč a maximálně 5 000 Kč.
• Podmínkou pro získání plné výše bonusu je splnění těchto kritérií: 

➢ sázky uzavřít v kurzových sázkách v desetinásobné hodnotě bonusu, (tj. 100 % požadovaného obratu)
➢ sázky uzavřít v kurzu 2,00 nebo vyšším,
➢ sázky uzavřít do 90 dní od aktivace bonusu,
➢ sázky nebudou stornovány.


Přihlášení do SazkaBet

SazkaBet přihlášení není nijak náročné. Prakticky se můžete registrovat tak, jak je to běžné u každé sázkové kanceláře. Musíte samozřejmě dbát důkladně na své osobní údaje, které musíte vyplnit pravdivě, jinak byste mohli ohrozit své výhry, které by vám pak SazkaBet nemusela vyplatit, z důvodu chybných informací. Po zadání svých osobních údajů už stačí pouze ověřit svoji platební metodu, zadat bankovní účet a nahrát své osobní dokumenty, pokud to po vás bude vyžadováno. To se dělá běžně především proto, aby se zjistil skutečný věk majitele účtu a aby v případě výhry nebyly komplikace s vyplácením.

SazkaBet recenze není zaměřena pouze na klady, ale i na zápory, každopádně registraci musíme pochválit, protože je zvládnuta velmi jednoduše. V rámci SazkaBet recenze oceňujeme i minimální vklad 10 Kč, což se jen tak nevidí. Ve většině sázkových kanceláří je totiž minimální vklad 100 Kč, nebo i výše.

Zákaznická podpora u SazkaBet

SazkaBet recenze se zaměřila i na samotnou zákaznickou podporu u této sázkové kanceláře. SazkaBet kontakt je zákaznická podpora, která je velmi kvalitní. Mají e-mailovou i telefonickou podporu nebo i live chat, což je velmi přínosné. Je pravda, že by mohli zkrátit čas čekání na odpověď a docela u SazkaBet chybí uživatelské fórum, ale kdo ví, možná ho SazkaBet časem přidá.

SazkaBet.cz a bonusy

Tato sázková kancelář vám může poskytnout různé bonusy a snad ten nejvyužívanější je samotný uvítací bonus, kde ihned po registraci získáte 100 Kč a po kompletním ověření všech vašich údajů získáte dalších 400 Kč. Dohromady tedy hned po registraci a po prvním vkladu získáte zdarma 500 Kč, které můžete prosázet dle libosti. Samozřejmě nabízí i další bonusy, ale před využitím jakéhokoliv bonusu, doporučujeme přečíst si jeho podmínky. Tato SazkaBet recenze se zaměřuje především na kompletní sázkovou zkušenost.

SazkaBet speciality

SazkaBet nabízí pro motivaci i prohlídku těch nejlepších výherních tiketů a nabízí i sestavení vlastního fantasy teamu, se kterým můžete hrát, a vyhrávat tak zajímavé ceny. Fantasy nenabízí žádná tuzemská sázková kancelář, a v tomto je SazkaBet skutečně unikátní. Maximální výhra u SazkaBet je 5 000 000 Kč a maximální počet zápasů na tiketu je 30. Pokud váš tiket bude úspěšný, tak můžete dokonce vyhrát i výhru navíc, jako dárek od Sazky. To je taktéž velmi motivující. Nabízí i mobilní aplikaci pro Android i pro iOS. SazkaBet recenze na aplikaci najdete zde. Celkově hodnotíme SazkaBet webovou platformu 3.5 / 5. Především proto, že ještě má co zlepšovat, ale věříme, že brzo od nás dostane 5 bodů, protože Sazka je společnost s velkými finančními zdroji a věříme, že kurzovní sázení bude jejich hlavní činností. Zatím jsou ještě stále hlavní činností společnosti Sazka především loterie. A co na SazkaBet říkáte vy?

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.