Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sazkabet aplikace: Jak funguje a vyplatí se vůbec?

sazkabet aplikace

Sazkabet aplikace je aplikace od Sazky, kterou využívá mnoho sázkařů. Jaké jsou výhody a nevýhody této aplikace, najdete v naší recenzi.

S vývojem nových technologií lidé hledají nové, rychlejší a flexibilnější online sázení. Jednou z možností, která se hojně rozšířila, je mobilní sázení. Jak je na tom sazkabet aplikace?

Jak a kde aplikaci sazkabet stáhnout?

Sazkabet mobilní aplikace je dostupná v obchodě Apple AppStore, odkud si ji můžete pohodlně stáhnout, pokud využíváte produkty od společnosti Apple. Co se týče systémů Android, tak sazkabet mobilní aplikaci bohužel v ochodě google play nenajdete. V tomto případě si ji musíte stáhnout přímo ze stránek sazka.cz v části mobilní aplikace. Na tomto webu rovněž najdete způsob, jak aplikaci po stažení souboru sazkabet apk nainstalovat do svého Android zařízení.

Jaké je rozhraní sazkabet aplikace?

Uživatelé aplikace sazkabet budou určitě milovat perfektní zpracování barev a grafiky celkově. Právě díky tomu se dá v aplikaci velmi jednoduše orientovat a světle žluté zpracování je vskutku hezké, a díky tomu se budete velmi rádi do aplikace vracet. Vývojáři si dali velmi záležet na celkovém zpracování a musíme uznat, že se jim to podařilo.

Aplikace sazkabet umí skutečně velké množství funkcí. Zmíníme jenom ty nejdůležitější:

  1. Pohodlné a rychlé vsazení tiketu

  2. Live a předzápasové sázky na jednom tiketu

  3. Sázky na výkony hráčů

  4. Rychlé sázky

  5. Tisíce živých přenosů

  6. Push notifikace

  7. Kombinátor

  8. Cashout - předčasné vyplácení tiketu

  9. Detailní statistiky zápasů

Sazkabet Aplikace nabízí mnoho možností sázek

Můžete si vsadit na velké množství sportovních událostí

Majoritní většina sázkařů sází především na různá fotbalová utkání. Především se jedná o sázky na 1. Českou Fortuna ligu, Premier ligu, Španělskou ligu a kromě toho i na různé pohárové soutěže. Obrovsky populární jsou sázky na Ligu mistrů nebo na zápasy poháru UEFA. Pokud se koná mistrovství světa ve fotbale nebo EURO turnaj, tak je samozřejmě v hledáčku i sázení na tyto turnaje. Není to však jen o fotbale. Sázkaři hodné rádi sází i na jiné sporty. Sazkabet aplikace jich nabízí poměrně hodně. Ty nejoblíbenější jsou samozřejmě sporty jako hokej, basketbal, baseball nebo dokonce i šipky.


Jak funguje provedení sázky v mobilní aplikaci?

Sázka u sazkabet aplikace je velmi snadná. Po úspěšné registraci jste už jen pár kroků od svého prvního vsazeného tiketu.

  1. Po přihlášení si v horním panelu zvolte sport, na který chcete vsadit.

  2. Po zobrazení konkrétních aktuálních sázkových příležitostí si můžete vybrat konkrétní zápas nebo utkání, na které chcete vsadit.

  3. Po kliknutí na danou událost se vám zobrazí možnosti různých tipů.

  4. Z daných tipů si můžete vybrat, dle svých vlastních preferencí a předpokladů.

  5. Po kliknutí na vybraný tip a kurz jste umístili daný tip na svůj tiket.

  6. Poté můžete přejít na jiný sport (pokud chcete) a na jeden tiket si nakombinovat i více sportovních událostí.

  7. Následně stačí kliknou na vsadit tiket, a pokud máte dostatečný zůstatek na svém sázkovém účtu, tak máte hotovo.

Nejlepší funkce sazkabet aplikace

Živý přenos a vizualizace zápasů

Jednou z nejlepších funkcí aplikace, kterou uživatelé milují, jsou živé přenosy, resp. Live streaming konkrétních zápasů. Můžete se tak dívat na probíhající zápas a dle toho reagovat. Pokud není k dispozici živý obrazový přenos, tak většinou je k dispozici alespoň grafická vizualizace utkání, takže svůj oblíbený zápas můžete sledovat i tímto způsobem.

Živé sázky

Živé sázky jsou jednou z nejčastěji využívaných funkcí sazkabet aplikace. Díky živým sázkám mohou sázející v přímém přenosu sledovat zápas a dle jeho vývoje sázet na určité sázkové příležitosti. Sázející tak může velmi promptně reagovat na situaci, kdy se například zraní hlavní leader zápasu a tak podobně.

Kombinace předzápasových a live sázek

Jedna z velmi skvělých možností jak sázet. Ještě nedávno to nebylo možné téměř v žádné sázkové kanceláři. Mohli jste sázet pouze živě, nebo před zápasem. Co se týče kombinace, otevírají se celkem nové možnosti sázení. Pokud se přihlásíte do aplikace a hraje se zajímavý zápas, který již začal, ale taky máte naplánované i zápasy, které začnou třeba za hodinu, tak tato kombinace je pro vás jak stvořená.

Zkušenosti s využíváním aplikace

Sazkabet aplikace běží na mobilních zařízeních velmi kvalitně. Je trochu problém s tím, že se moc často neaktualizuje a vývojáři by na ni mohli dohlížet trochu lépe, ale nemůžeme říct, že by aplikace padala, sekala se nebo že má problémy, které by znepříjemňovali sázkařům jejich požitek. Co oceňujeme je minimální vklad pouze 10 Kč, co nikde jinde nenajdete. Myslíme si, že celkově je tato aplikace pro sázkaře velmi dobrá.

Shrnutí

Výhody:

  1. Grafika a zpracování
  2. Cashout tiketu
  3. Uživatelsky příjemné prostředí
  4. Záložka pro oblíbená utkání
  5. Přihlášení za pomoci Face ID nebo Touch ID
  6. Možnost kombinace live sázky a předzápasové sázky na jeden tiket
  7. SMS notifikace
  8. Živé přenosy sportovních utkání
  9. Dostupná pro iOS i pro Android
  10. Výsledky zápasů
  11. Historie tiketů
  12. Přístup ke statistikám

Nevýhody:

  1. Aplikaci pro Android je možné stáhnout pouze z oficiálních stránek sázkové kanceláře. Není dostupná v Google Play obchodě
  2. Po prvním spuštění není k dispozici nápověda
  3. Občasné problémy z aplikací (především pro uživatele iOS)
  4. Ne moc časté aktualizace aplikace

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.