Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Sázení na fotbal

Sázení na fotbal

Zajímáte se o sporty a baví vás fotbal? Pak vás bude dost možná zajímat také sázení na fotbal. Přečtěte si základní informace a praktické rady pro vaše sázky.

Fotbal je velmi populárním sportem, který přitahuje statisíce diváků k televizním obrazovkám, nebo na stadiony. Velmi zábavné je také sázení na fotbal, které je plné adrenalinu a navíc není nijak složité. Jak správně sázet na fotbal a jaké tipy sázek je dobré znát? V tomto článku vám poskytneme základní informace, které se mohou hodit pro začátečníky, ale i pokročilé sázkaře a fanoušky fotbalu.

Výběr sázkové kanceláře pro české sázkaře

Než se vrhnete do víru sázení, musíte si samozřejmě nejprve vybrat tu správnou sázkovou kancelář pro vás. V České republice máme několik legálních a licencovaných kanceláří, ze kterých si můžete vybírat. Mezi nejpopulárnější patří Fortuna, Synottip a Sazkabet. Kromě těchto můžete samozřejmě volit i zahraniční weby, ale vždy se držte bezpečných stránek, které mají licenci. Ušetříte si tak mnoho starostí a případné problémy.

Při rozhodování se, kde sázet na sport, a u které kanceláře se zaregistrujete, můžete posuzovat například výběr sportů, dostupné bonusy, bankovní metody, nebo například tipy sázek, které můžete uzavírat.

Sázení na fotbal - zápasy a mnohem víc

Na každý fotbalový zápas jsou k dispozici doslova stovky sázek, které si můžete vsadit. Samozřejmě hledáte ty nejlepší kurzy a širokou škálu sázek.

Nejběžnějším typem sázek na fotbal je sázka na zápas. Při ní sázíte na výsledek zápasu. Ve fotbale existují tři výsledky: výhra, remíza nebo prohra. Sázku na zápas obvykle uvidíte v horní části každé sázkové kanceláře zaměřené na fotbal, protože výsledek je to, co zajímá většinu běžných fanoušků.

Obecně není možné říct, že by existoval nějaký univerzální postup, jak správně sázet na fotbal, ale pokud si chcete být jistější, je dobré nastudovat si možnosti jednotlivých sázek a jejich pravidla.

Dvojitá šance

Dvojitá šance je další oblíbená forma sázení, při které sázíte na dva různé výsledky v jednom zápase. Máte tak možnost vsadit na remízu a výhru zároveň. Je to ideální sázka pro hráče, kteří dávají přednost snížení rizika. Hodí se skvěle také pro ty, kteří jsou u sázení na fotbal nováčky. Kurzy jsou samozřejmě nižší než při sázení na zápas, ale šance na výhru vaší sázky bude podstatně vyšší. Pokud například Real Madrid hraje doma proti Bilbau a vy se rozhodnete uzavřít sázku Dvojitá šance na Real, vyhrajete svou sázku, pokud Real Madrid vyhrají nebo remizují. Se sázkou Dvojitá šance můžete také vsadit na vítězství jednoho z obou týmů. V tomto případě sázku prohrajete, pokud zápas skončí remízou.

Sázky s handicapem

V sázení na fotbal jsou oblíbené také handicapové sázky. Handicapové sázky obvykle zahrnují rozdíly v počtu gólů mezi dvěma týmy, které dávají vybranému týmu hypotetickou výhodu nebo nevýhodu před začátkem zápasu. Můžete si například vsadit na to, že Chelsea začne zápas proti Atlético Madrid s handicapem -1 gól, v Premier League. V tomto případě musí Chelsea vyhrát zápas alespoň o dva góly, aby byla vaše sázka úspěšná.

Sázka na počet gólů

Jedním z nejoblíbenějších typů sázek, pokud jde o sázení na fotbal - zejména pokud jste neutrální na jedné či druhé straně a chcete prostě vidět nějakou akci - je sázka na celkový počet gólů. V tomto případě sázíte na celkový počet gólů, které v zápase padnou. To však může být pro některé příznivce až příliš specifické, a tak raději sázejí na vyšší/nižší počet celkových gólů.

Sázka na počet gólů

V tomto případě si můžete vsadit na +2,5 gólu v zápase mezi Německem a Itálií. Ve skutečnosti sázíte na to, že padnou tři nebo více gólů. Totéž může fungovat i obráceně, kdy sázku na -2,5 gólu vyhrajete, pokud v zápase padnou dva nebo méně gólů.

Sázky na jednotlivé hráče

Pokud máte svého favorita, neváhejte si na něj vsadit. Sázet můžete na jednotlivé hráče a širokou škálu možností. Nejlepší střelec, nejlepší asistent v dané soutěži, zápase nebo třeba v polovině zápasu. To jsou některé z možností sázek na specifické hráče.

Kromě toho během zápasů si můžete vsadit na to, že jednotliví hráči budou jako první vyloučeni, vyloučeni v průběhu a nebo dokonce, kdo trefí břevno. Vsadit na fotbal je skutečně oblastí nekonečných možností!

Co je asijský handicap?

Asijský handicap je další možnou formou, jak sázet na fotbal pomocí handicapového sázení. Při sázení s asijským handicapem jsou k dispozici dvě možnosti a handicap je stanoven tak, aby se kurzy na oba týmy vyrovnaly. Od běžného handicapového sázení se liší tím, že je vám nabídnuta možnost sázet na poloviční a čtvrtinové kurzy. Také je obvykle možné realizovat více typů sázek, například na celkový počet gólů, karty a rohy.

Sázení na fotbalový turnaj

Sázky na vítěze fotbalových turnajů jsou mezi hráči také oblíbené. A tyto typy sázek jsou obvykle považovány za dlouhodobé sázky. Sázet však můžete nejen na vítěze turnaje - například na vítězství Paris Saint Germain v Premier League nebo na vítězství Mexika na Copa America. V rámci fotbalového sázení si můžete vsadit na stovky výsledků, například na umístění týmu v lize, na jeho umístění v turnaji nebo na to, komu se bude dařit lépe mezi dvěma týmy.

Speciální sázky

Téměř kdykoli si můžete vsadit také na fotbalové speciály. Sázky na příštího manažera Premier League, který bude propuštěn, nebo na letní přestupy jsou skvělým způsobem, jak si zpestřit fotbalové sázení na nových a zajímavých trzích.

Sázky na fotbalové přestupy fungují tak, že si vsadíte na klub, ve kterém si myslíte, že bude hráč působit do konce určitého přestupového období. Někdy je favoritem klub, který už hráče zaměstnává. Když je ale současný klub na konci seznamu s kurzem 10/1, pak je reálná pravděpodobnost, že hráč brzy odejde.

Živé přenosy a sázení na fotbal

České sázkové kanceláře vám také přinášejí další možnost, jak sázet na fotbal, a to sice živé sázení během zápasů. Kromě toho máte často přístup k živému přenosu fotbalu prostřednictvím živého vysílání na stránkách sázkové kanceláře. Sledovat a sázet můžete množství zápasů živě a sázet během nich!

Živé přenosy a sázení na fotbal

Fotbal tak můžete sledovat a sázet téměř kdykoli během dne - zejména o víkendech. Sázení na fotbal v přímém přenosu může být vzrušující, protože v polovině zápasu můžete změnit názor a uzavřít nové sázky. A samozřejmě vždy pomůže, když můžete sledovat zápas, na který sázíte, abyste snáze přečetli hru a mohli si udělat fundovanější předpovědi.

Co je to cash out?

Cash out je termín, který se často používá při sázení v sázkových kancelářích. Jedná se o situaci, kdy se rozhodnete, že chcete svou sázku - kterou jste mohli uzavřít před zápasem nebo dokonce v jeho průběhu - vyplatit. V závislosti na aktuálním kurzu a ceně, za kterou jste sázku uzavřeli, můžete při cash outu dosáhnout zisku. Někdy se sázející rozhodnou vyplatit peníze, i když nedosáhnou zisku, aby snížili své ztráty.

Nebojte se vyzkoušet sázky na fotbal

Pokud máte rádi fotbal, sledujete zápasy a udržujete si přehled o tom, jaké jsou aktuální zápasy, proč si nevyzkoušet i adrenalin ze sázení na fotbal. Skutečně to není nic složitého a sázky zvládne i každý nováček. Kromě toho si můžete zvolit i živé sázky během zápasu, nebo možnost cash-out, kterou nabízejí i české sázkové online kanceláře. Zábavnost a adrenalin sázení si rychle oblíbíte a v případě ověřených společností se navíc nemusíte bát, že by se jednalo o nebezpečnou nebo nelegální aktivitu. Proto vždy doporučujeme držet se zásad bezpečného sázení a sázet pouze na stránkách kanceláří, které mají mezinárodní licenci nebo jsou uznány jako legální českým Ministerstvem financí.

Když si chcete založit účet, klikněte na odkazy a získejte bonusy od Fortuna, Synottip a Sazkabet.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.