Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Rudiger: S Chelsea zatím nedošlo k diskuzi nad novým kontraktem

Antonio Rudiger © skysports.com

Blues by v létě mohli přijít o oporu v obraně. Antonio Rudiger vznesl své požadavky na novou smlouvu, avšak zatím se nedočkal reakce ze strany Chelsea.

Není žádným tajemstvím, že o služby německého obránce projevil několikrát zájem Manchester United, který dobře monitoruje celou situaci a pravděpodobně by byl ochoten přistoupit na platové podmínky Rudigera, s nimiž Chelsea má aktuálně problém.

Mimo United se však o obránce Blues zajímá i PSG či Real Madrid, kde by taktéž nebyl problém zaplatit vyšší týdenní plat. Rudigerův kontrakt navíc v létě vyprší, a tak by do nového klubu mohl přijít jako volný hráč, což opět vylepší jeho pozici při jednání o platových podmínkách.

Nejblíže k podpisu Rudigera by měl být Real Madrid, který je v kontaktu s jeho agentem a pokouší se o předběžný kontrakt, který by zajistil, že v létě německý obránce Stamford Bridge opustí. U PSG je otázkou priority, zda aktálně řešit nového obránce, nebo se primárně zaměřit na post hlavního manažera, kde zatím nepřesvědčil Mauricio Pochettino.

Samotý Rudiger nechce situaci příliš komentovat a soustředí se na závěr sezony s Chelsea. Tuchel v něm vidí jednoho z klíčových obránců svého klubu a o možném letním odchodu nechce diskutovat. Vše je však na vedení klubu, které s 28letým hráčem musí najít správné řešení. Debaty o novém kontraktu však zatím neprobíhají.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.