Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 37. týden

Youri Tielemans © google.com

O záložníka z Premier League se bude prát Real Madrid s Barcelonou. Chelsea obnoví v zimě jednání o posile. Anglické velkokluby si vyhlédly stopera v Itálii. James Rodríguez odmítl lukrativní hostování.

O Tielemanse je velký zájem

Youri Tielemans podává skvělé výkony v dresu Leicesteru City, a není tak divu, že o něj stojí významné evropské celky. Těm prý vévodí Real Madrid, jenž má o hráče údajně eminentní zájem.


Tielemans je klíčovým hráčem Foxes.

Belgický záložník nezaujal jen Real, v hledáčku ho mají také konkurenční Barcelona nebo Manchester United. Leicester chce však s Tielemansem podepsat nový kontrakt a udržet jej v týmu.

Bremer v hledáčku anglických gigantů

V objektivu velkoklubů z Premier League uvízl obránce italského Turína Bremer. O brazilského stopera podle nejnovějších informací anglických plátků stojí Manchester United společně s Liverpoolem.


Bremer před přesunem do Premier League?

25letý fotbalista působí v Turíně čtvrtým rokem, dříve nastupoval v Brazílii za Atlético Mineiro. U Býků se hned od druhé sezony zabydlel v základní sestavě a je oporou defenzivní linie.

Chelsea se vrátí k jednáním o Koundém

Jules Koundé měl v létě namířeno do Chelsea, s přestupem souhlasil a kluby se dohodly i na částce. Sevilla ovšem na poslední chvíli zvýšila své požadavky a francouzský obránce zůstal.


Koundé přestupovou prioritou Chelsea.

Londýnský celek se však hodlá k jednáním vrátit během ledna. Koundé patří momentálně mezi nejlépe hodnocené světové stopery, Chelsea v něm do budoucna vidí náhradu za veterána Thiaga Silvu.

Leicester půjde po Berardim

Navzdory skvělým výkonům v uplynulé sezoně i na Euru zůstal Domenico Berardi hráčem provinčního italského Sassuola. To by už od zimy ale nemuselo platit, o křídelníka stojí Leicester City.


Berardi je hvězdou Sassuola.

Pro Lišky má být Berardi zimní přestupovou prioritou. V létě se o něj zajímal například AC Milán, ten ale nechtěl zaplatit požadovaných 30 milionů eur, na nichž Sassuolo rezolutně trvalo.

Rodríguez zamítl stěhování do Turecka

Istanbul Basaksehir se s vedením Evertonu dohodl na hostování hvězdného Jamese Rodrígueze, bývalý hráče Monaka, Realu Madrid nebo Bayernu Mnichov ovšem stěhování do Turecka odmítl.


Rodríguez odmítl nabídku Basaksehiru.

O kolumbijského šikulu stálo v létě několik celků v čele s AC Milán nebo AS Řím, k přestupu ale nedošlo a Rodríguez zůstal v Evertonu. Tam prý není moc spokojený a radši by zamířil jinam.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.