Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 23. týden

Jack Grealish © express.co.uk

Kluby z Manchesteru touží po příchodu Grealishe. Arsenal Xhaku Mourinhovi neprodal, chce více peněz. Do Chelsea by se ráda vrátila její někdejší hvězda. Giroud má namířeno do italské Serie A.

Arsenal odmítl nabídku AS Řím za Xhaku

Granit Xhaka se ocitl v hledáčku AS Řím, italský celek se dokonce už pokusil jej získat do svého týmu. S nabídkou ve výši 13 milionů eur ovšem nepochodil.


Xhaka by mohl odejít do Itálie.

Arsenal ji odmítl, za švýcarského záložníka požaduje alespoň 20 milionů eur. Xhaku by si do věčného města rád přivedl José Mourinho, který bude Římany od léta trénovat.

Citizens a spol. sní o Grealishovi

Jack Grealish v letošním ročníku podával fantastické výkony v dresu Aston Villy, vysloužit by si tak mohl přestup do velkoklubu. Zájemcem číslo jedná má být Manchester City.


Grealish je velkou hvězdou Aston Villy.

Citizens dokonce uvažují, že z Grealishe udělají nejdražšího anglického hráče všech dob. Do Aston Villy by klub vedený Pepem Guardiolou mohl zaslat 100 milionů eur. Po Grealishovi pošilhávají rovněž konkurenční United i Liverpool.

Oscar se chce vrátit do Chelsea

Brazilský ofenzivní záložník Oscar by se rád vrátil do londýnské Chelsea, z níž v roce 2017 odešel do Šanghaje. V Číně má ovšem kontrakt platný až do roku 2024.


Oscarovi se stýská po angažmá v Chelsea.

To samozřejmě jeho návrat na Stamford Bridge poněkud komplikuje. Oscarův tehdejší odchod z evropské scény byl pro mnohé velkým překvapením, Brazilec se nechal zlákat na lukrativní gáži.

Giroud na cestě do AC Milán

Dres milánského AC by měl v novém ročníku oblékat Olivier Giroud, jenž je na odchodu z Chelsea. Francouzský střelec už si podle některých informací měl s vedením Rossoneri plácnout.


Giroud by mohl krýt v AC záda Ibrahimovičovi.

34letý reprezentant země galského kohouta by v AC Milán měl vytvořit konkurenci pro dalšího hvězdného útočníka, kterým je švédský veterán Zlatan Ibrahimovič.

Gosens zaujal Manchester City

Robin Gosens patří mezi velké opory Atalanty Bergamo, to by už ale nemuselo platit dlouho. Německý krajní bek se totiž dostal do spojení s Manchesterem City.


Gosens v Atalantě září.

U Citizens by na levé straně obrany mohl nahradit Olexandra Zinčenka nebo Benjamina Mendyho. Gosense má však vedle Manchesteru City vábit také Barcelona.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.