Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Novinky z Premier League

Kyle Walker proti Gallagherovi © iconsport.photo

Čím více se blíží konec letošní sezóny, tím více nabírají přestupové spekulace na síle. V dnešním díle seriálu je rušno hlavně okolo Sancha a Walkera. Která další fotbalová jména figurují ve spekulacích?

Manchester United hledá způsoby, jak přivést Jadona Sancha zpátky do klubu

Když se Erik ten Hag a Jadon Sancho rozhádali, nikdo asi netušil, že by spor mohl trvat celou sezónu. Jadon Sancho se odmítl svému manažerovi omluvit a část sezóny trénoval v klubové akademii.

Ve druhé části sezóny přišla nabídka jeho bývalého zaměstnavatele, kam nakonec zamířil na hostování do konce sezóny.

Svými výkony si však řekl o pozornost, a Dortmund stojí o jeho trvalý přestup. Manchester United zase hledá způsob, jak anglického reprezentanta přivést zpátky a je ochoten kvůli němu i vyhodit manažera ten Haga, jehož výsledky jsou stejně neuspokojivé.

Je pikantní, že Jadon Sancho putoval do Dortmundu z Manchester City za 20 milionů eur v roce 2017 a o další čtyři roky později právě do Manchesteru United za čtyřnásobek (85 milionů eur).

Pokud by Sancho nakonec zůstal v Dortmundu, je jasné, že by na tom Dortmund jenom vydělal. (zdroj: 90min.com)


Arne Slot si s sebou přivede minimálně jednoho hráče z Feyenoordu

Náhrada za Jürgena Kloppa je jasná, a to manažer Arne Slot z Feyenoordu. Tento holandský manažer, který letos v září oslaví své 46. narozeniny, byl spatřen na tribuně během remízy Liverpoolu na půdě West Hamu 2:2.

Hodně se spekulovalo o tom, že s sebou přivede několik hráčů z Feyenoordu, včetně bývalého sparťanského hráče Davida Hancka. Lutsharel Geertruida je jedním z jmen, které by si měl Slot přivést na Anfield Road. (zdroj: express.co.uk)


Bayern Mnichov spřádá plány, jak přivést Kylea Walkera do klubu

Mnichovský Bayern opět vyzkouší přivést obránce Manchesteru City, Kylea Walkera. Bavorský celek stojí o krajního obránce dlouhou dobu, ale zatím se setkal s odmítnutím.

A byl to právě Bayern Mnichov, kdo ukončil pouť Manchesteru City v Lize mistrů a znemožnil jim tak obhajobu nejcennější trofeje v Evropě.

Kdyby do klubu přestoupil, mohl by opět hrát po boku se svým bývalým spoluhráčem a kolegou z anglické reprezentace, Harrym Kanem. (zdroj: 90min.com)


Manchester United a Chelsea svedou boj o Denzela Dumfriese

Čerstvý mistr italské Serie A, Denzel Dumfries, by se mohl stěhovat z Itálie do Premier League. O získání holandského obránce mají zájem Manchester United a Chelsea.

Těžko ale odhadovat, zda nakonec některou z nabídek přijme, jelikož oba kluby neprožívají zrovna nejlepší období. (zdroj: bbc.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Nástupci Mauricia Pochettina v Chelsea

Zdroj: 90min.com, bbc.com, express.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.