Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Odejde Mykhailo Mudryk k rivalovi?

Mykhailo Mudryk © iconsport.photo

Arsenal znovu projevuje zájem o Mykhaila Mudryka, Ten nepodává přesvědčivé výkony v londýnské Chelsea. Bayern Mnichov zvažuje angažování Andrewa Robertsona.

Arsenal vyslovil zájem o Mykhaila Mudryka

Arsenal opět vyjadřuje svůj zájem o získání Mykhaila Mudryka. Arsenal byl velmi blízko k získání tohoto ukrajinského křídelníka. Šachtar Doněck však nakonec dal přednost výhodnější nabídce Chelsea, a tak se kýžený přestup na sever Londýna neuskutečnil.

Mudryk nepodává očekáváné výkony a stojí ve stínu Colea Palmera. Arsenal je připraven nabídnout 89 milionů liber, aby získal svůj předchozí cíl. (zdroj: 90min.com)


Bayern Mnichov hledá náhradu za Alphonsa Daviese v Liverpoolu

Alphonso Davies je jednou nohou pryč z bavorského celku, a Bayern tak hledá alternativy, jak zaplnit díru na levé straně obrany. Hlavním adeptem je Andrew Robertson z Liverpoolu. Příchodem Robertsona by Bayern získal dalšího hráče z britských ostrovů.

Davies je nejčastěji spojován s přestupem do Realu Madrid. Andrew Robertson je skvělou alternativou, jelikož dokáže zastat nejen pozici levého obránce, ale i záložníka. 29letému Skotovi končí smlouva v červnu 2026 a jeho tržní hodnota hráče je 80 milionů eur. (zdroj: dailymail.co.uk)

Manchester United má zájem o legendárního Zinedina Zidana

Manchester United v tomto kalendářním roce zlepšil své výsledky, ale v sobotu přišel o zbytečné body na domácím stadioně proti Fulhamu s výsledkem 1:2. Pozice Erika ten Haga není natolik pevná, a spolumajitel Sir Jim Ratcliffe chce výsledky.

Podle informací by měl být číslo jedna bývalý manažer Realu Madrid, Zinedine Zidane. (zdroj: bbc.com)


Manchester City se nevzdává zájmu o Douglase Luize

Španělský stratég Pep Guardiola má enormní zájem o hvězdu Aston Villy, Douglase Luize. Guardiola je velkým obdivovatelem brazilského středopolaře, který rok od roku podává lepší a lepší výkony.

Naposledy se Luiz prosadil dvakrát do sítě Nottinghamu Forest a pomohl Aston Ville k výhře 4:2. (zdroj: 90min.com)


Zdroj: 90min.com, bbc.com, dailymail.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.