Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Nejnovější spekulace týmů BIG SIX

Anthony Gordon © iconsport.photo

Dnešní přestupové spekulace se týkají především týmů Big Six. Aktivní jsou především obě mužstva z Manchesteru, Liverpool a Arsenal.

Manchester United nabízí Neapoli Rasmuse Hojlunda

Manchester United má velké ambice pro příští sezonu, ale zatím nepřivedl žádného hráče TOP kvalit. Vše se může změnit, pokud Neapol kývne na zajímavou nabídku.

Red Devils údajně zkouší nabídnout Rasmuse Hojlunda, aby získali nigerijského ostrostřelce Victora Osimhena, se kterým Antonio Conte již nepočítá. (zdroj: larepubblica.it)

Hojlund

Manchester City se chystá na Jarrada Branthwaita

O středního obránce Evertonu Jarrada Branthwaita se dlouhodobě zajímal Manchester United a další kluby. Manchester United odrazuje od koupě anglického reprezentanta vysoká částka. Everton požaduje částku ve výši 80 milionů liber.

Nově se do hry vložil městský rival – Manchester City. Ten je údajně schopný tuto částku zaplatit. (zdroj: thesun.co.uk)

Jarrad Branthwaite

Liverpool přichází se zajímavou nabídkou pro Newcastle

Snaha Liverpoolu získat křídelníka Anthonyho Gordona stupňuje. Liverpool je ochoten nabídnout 50 milionů liber a gólmana Caoimhina Kellehera, aby získal anglického reprezentanta.

23letý odchovanec Liverpoolu, který se neprosadil, a proto odešel v jedenácti do Evertonu. Anglický křídelník přestoupil před dvěma lety do Newcastlu, prožil v dresu Magpies mimořádnou sezonu. Ve 35 zápasech našel celkem jedenáctkrát přesně cíl a desetkrát nahrával na gól v Premier League. (zdroj: teamtalk.com)

Anthony Gordon

William Saliba byl hlavním cílem dvou evropských gigantů

Francouzský obránce William Saliba má za sebou vynikající dvě sezony v dresu Arsenalu. Hráč vyrostl mezi důležité články základní sestavy v obranných řadách a těžko si představovat defenzívu Gunners bez jeho přítomnosti.

William Saliba se těší zájmu Realu Madrid a PSG, kteří ho označili za TOP cíl v letním přestupovém období. (zdroj: caughtoffside.com)

William Saliba


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Nejnovější zprávy z Premier League

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.