Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Nahradí De Zerbi Jürgena Kloppa?

De Zerbi © iconsport.photo

Liverpool si údajně vyhlédl náhradu za Jürgena Kloppa. Novým manažerem by se tak mohl stát Roberto De Zerbi. Podaří se Chelsea ulovit hvězdu Neapole, Victora Osimhena?

Liverpool si vytipoval náhradu za Jürgena Kloppa

Podle žurnalisty Emanuela Cammarota si Liverpool našel náhradu za německého lodivoda Reds. Měl by jim být současný manažer Brightonu, Roberto De Zerbi. Italský manažer odvádí ve službách Brightonu výbornou práci.

Během 74 zápasů si udržuje v průměru 1.65 bodů na zápas, což je v silné konkurenci Premier League dost slušný výsledek. Čtyřiačtyřicetiletý De Zerbi má s klubem smlouvu do 30. června 2026. (zdroj: Calcio Napoli)


Začíná boj o Victora Osimhena

Nigerijský útočník z Neapole je velice horkým zbožím. Dlouhodobě o něj projevuje zájem londýnská Chelsea, PSG a další kluby z Premier League. Podle posledních zpráv to vypadá, že budou mezi sebou soupeřit Chelsea a PSG.

V minulosti vyjádřil Victor Osimhen větší sympatie k Chelsea než k PSG. Dvacetipětiletý útočník vstřelil deset gólů ve dvaceti zápasech a přidal k nim další tři asistence. (zdroj: givemesport.com)


Do kterého týmu Premier League zamíří Adrien Rabiot?

O francouzského středopolaře má zájem hned trojice týmů z Premier League, konkrétně se jedná o Liverpool, Arsenal a Tottenham Hotspur. Všechny tři týmy jsou připraveny nabídnout mu slušný plat.

Rabiotovi končí smlouva 30. června tohoto roku. Ačkoliv plní defenzivní povinnosti, dokázal se čtyřikrát střelecky prosadit ve 23 zápasech. (zdroj: 90min.com)


Manchester United se zajímá o hvězdu Interu

Manchester United chystá posílit kádr ve velkém pro příští sezónu. Podle nejnovějších zpráv mají Red Devils zajímají o nizozemského pravého zadáka Interu, Denzela Dumfriese. Dumfriesovi vyprší smlouva v létě příštího roku.

Klub se tak bude snažit jej prodat před vypršením smlouvy. Odhadovaná cena hráče je 40 milionů eur. Nizozemský reprezentant se střelecky prosadil třikrát a na čtyři další asistoval během 24 zápasů. (zdroj: goal.com)


Zdroj: calcio napoli, goal.com, givemesport.com, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.