Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Mikel Arteta lanaří Marcuse Rashforda

Marcus Rashford ve finále FA Cupu © iconsport.photo

Mikel Arteta vábí Marcuse Rashforda. Dojde na opětovnou spolupráci mezi hráči Chelsea a jejich bývalým manažerem? Pro Guardiolu půjde o poslední sezónu.

Mikel Arteta mluvil s Manchesterem United ohledně Marcuse Rashforda

Anglický reprezentační útočník Marcus Rashford nemá za sebou příliš úspěšnou sezónu a často se spekulovalo o jeho odchodu. Zájem ze strany Arsenalu o Marcuse Rashforda trvá již delší dobu.

Teprve nyní je možný přesun Rashforda na sever Londýna.

Nepovedená sezóna a příchod nového manažera do Manchesteru United může vyústit v přestup Marcuse Rashforda na Emirates Stadium. (zdroj: football.london)


Manchester United a Mauricio Pochettino? Pokud ano, pokusí se získat dva své bývalé svěřence

Pokud se Mauricio Pochettino stane novým manažerem Manchesteru United, pokusí se získat do svého nového angažmá své dva bývalé svěřence z Chelsea.

Prvním z nich je Conor Gallagher, o kterého dlouhodobě usiluje Tottenham Hotspur a druhým hráčem je Trevoh Chabolah. (zdroj: 90min.com)


Pep Guardiola pravděpodobně opustí Manchester City

Španělský manažer Pep Guardiola patří mezi nejlepší manažery světa a jako jedinému se mu povedlo získat čtyři tituly v řadě v Premier League.

Kontrakt má platný už jen do příští sezóny. Dá se tedy očekávat, že legendární španělský manažer nebude pokračovat v Manchesteru a jeho kroky povedou jinam. Kdyby přece jen zůstal v Manchesteru, měl by šanci dorovnat se Siru Alexi Fergusonovi. (zdroj: dailymail.co.uk)


Romelu Lukaku by mohl zamířit do Neapole

Belgický útočník Romelu Lukaku je spojován s přestupem do Neapole. Nabízejí se hned dva důvody k tomu, proč má tento přestup reálné základy.

V prvním případě by mohl obnovit spolupráci se svým bývalým manažerem, Antoniem Contem, který je spojován s příchodem do Neapole.

Ve druhém případě má z Neapole odejít nigerijský kanonýr Victor Osimhen na Stamford Bridge. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Ederson může odejít, Arsenal hledá nové tváře do útoku

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.