Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester United stanovil podmínky pro přestup Jadona Sancha do Dortmundu

Jadon Sancho © iconsport.photo

Přestupovým spekulacím opět dominují informace z tábora Manchesteru United.

Manchester United požaduje po Dortmundu alespoň 75 % ze 75 milionů liber

Jadon Sancho nenaplnil svůj potenciál po svém přestupu z Borussie Dortmund do Manchesteru United. Na začátku sezóny se navíc pohádal s Erikem ten Hagem a celý konflikt vyústil v jeho odchod na hostování do Dortmundu.

V Dortmundu jeho výkony postupně rostou, a i díky němu hraje Dortmund finále Ligy mistrů proti Realu Madrid.

Hráč nemá zájem pokračovat v Manchesteru United, pokud zůstane Erik ten Hag manažerem.

Dortmund má zájem ponechat si svého bývalého hráče. Manchester požaduje alespoň 75 procent z celkové částky, kterou zaplatil v roce 2021. Pokud by ho Dortmund získal, Sancho by musel jít s platem dolů. (zdroj: thesun.co.uk)


Erik ten Hag má kkam jít, pokud opustí Old Trafford

Holandský trenér Erik ten Hag ve službách Manchesteru United nemusí mít strach. Pokud bude přeci jen vyhozen z Manchesteru, má dva zájemce. O ten Haga stojí jeho bývalý klub Ajax Amsterdam, a také Bayern Mnichov, který se nakonec nedohodl s Thomasem Tuchelem na podmínkách smlouvy. (zdroj: mirror.co.uk)


Manchester United učinil nabídku na Ivana Toneyho.

O anglického útočníka Ivana Toneyho se dlouhou dobu zajímaly Arsenal, Chelsea, Tottenham a Manchester United. Arsenal nakonec zájem o Toneyho a Manchester učinil první krok.

Na hráče podal nabídku ve výši 60 milionů liber a je připraven obětovat i záložníka Christiana Eriksena, který již v Brentfordu působil. (zdroj: mirror.co.uk)


David Raya se stane natrvalo hráčem Arsenalu

Arsenal má za sebou nejlepší sezónu za 20 let, co se týče počtu získaných bodů. Bohužel, Kanonýři i tak zůstali na druhém místě, dva body za obhájcem titulu, Manchesterem City. Velkou zásluhu na zlepšených výsledcích má také španělský brankář David Raya, který hostuje v Londýně z Brentfordu.

David Raya neskrývá touhu stát se hráčem Gunners natrvalo. Podle Fabrizia Romana je Arsenal blízko ke splnění snu španělského hráče. Celý obchod má vyjít Arsenal na 27 miliónů liber. (zdroj: Fabrizio Romano)


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.