Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Koho si Real Madrid vybral jako záložní plán?

Rasmus Højlund slaví gól © iconsport.photo

Rasmus Højlund upoutal Real Madrid a stanovil ho záložním plánem. Využil by ho v případě, pokud nepřivede Mbappého, nebo Haalanda. Bruno Guimaraes v hledáčku Chelsea.

Rasmus Højlund je záložním plánem pro Real Madrid

Real Madrid dlouhodobě touží přivést do svého týmu Kyliana Mbappého nebo Erlinga Haalanda. V případě, že se jim nepodaří přivést ani jednoho z nich, mají stanovený záložní plán. Jejich pozornost upoutal dánský útočník ve službách Manchesteru United.

Real Madrid projevil zájem o mladého Dána již v létě 2023, ale neúspěšně. Hráč dal nakonec přednost přestupu z Atalanty na Old Trafford. Po slabším rozjezdu se 21letý útočník rozstřílel a v posledních pěti zápasech rozvlnil síť pětkrát. Současná hodnota hráče činí 65 milionů eur. (zdroj: skysports.com)


Bruno Guimaraes je spojován se zájmem Chelsea a Liverpoolu

Brazilský reprezentant Bruno Guimaraes byl v lednu velmi často spojován s odchodem z Newcastlu. Nakonec v týmu zůstal a v posledním zápase pomohl získat Newcastlu 3 body dvěma vstřelenými góly proti Nottinghamu Forest v dramatickém zápase, který skončil 3:2.

26letý střední záložník bude k dispozici za 100 milionů liber, což je obdobná částka, jakou Chelsea zaplatila za Moisese Caiceda (115 milionů liber) a Enza Fernándeze (107 milionů liber). Tohoto hráče by rádi viděli ve svém týmu jak Chelsea, tak Liverpool (zdroj: skysports.com)


Manchester United chce omladit střed obrany

Střed obrany Red Devils nepatří k nejmladším, navíc manažer ten Hag avizoval, že budoucnost Raphaela Varana a Jonnyho Evanse je nejistá. Klub je ochoten připravit nabídku ve výši 25 milionů liber za 18letého Deana Huijsena, který patří Juventusu, ale momentálně hostuje v AS Řím.

O tohoto holandského středního obránce se údajně zajímá také bundesligové týmy RB Lipsko a Borussia Dortmund. (zdroj: 90min.com)


Arsenal a Chelsea sledují Nica Williamse

Oba londýnské celky sledují již nějakou dobu mladého španělského křídelníka Nica Williamse. Nico Williams je podle experta Fabrizia Romana ideálním hráčem pro Premier League. Mezi jeho hlavní přednosti patří především dynamika, síla a technika.

Poslední zápasy odehrál Williams ve skvělé formě. V aktuální sezóně nastoupil ke 24 zápasům, ve kterých nastřílel 5 gólů a dalších 10 připravil. (zdroj: bbc.com)


Zdroj: skysports.com, bbc.com, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.