Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Harry Kane má dalšího zájemce

Harry Kane © iconsport.photo

Získá Manchester United gólovou mašinu z Bayernu Mnichov? Liverpool chce posílit střed obrany. Mikel Arteta by rád přivedl do klubu dva krajany z Valencie. O brazilského záložníka je zájem.

Manchester United se přidává k zájmu o Harryho Kanea

Před pár dny kolovala zpráva o nespokojenosti Harryho Kanea se svým působištěm v Bayernu Mnichov. Spekulovalo se, že by Harry Kane mohl obnovit spolupráci se svým bývalým manažerem Mauriciem Pochettinem v Chelsea.

Jak se zdá, tak Chelsea není jediným zájemcem. Red Devils zvažují, že by učinili nabídku na anglického střelce. (zdroj: footballtransfers.com)


Liverpool se zajímá o Marca Guehiho

Po sezóně končí v Liverpoolu německý manažer Jürgen Klopp, a spolu s ním možná odejdou i někteří klíčoví hráči, jako jsou Mo Salah nebo Virgil van Dijk. Liverpool si vyhlédl do zadních řad středního obránce ve službách Crystal Palace, Marca Guehiho.

Odchovanec Chelsea podává solidní výkony v dresu londýnského týmu, který se krčí ve spodních patrech tabulky. O jeho služby projevil nově také Manchester United. Aktuální cenovka hráče činí 38 milionů eur. (zdroj: skysports.com)


Arsenal se zajímá o dva mladíky z Valencie

Španělský manažer Mikel Arteta se údajně poohlíží po dvou mladících z Valencie, Cristhianu Mosqueru (19) a Javi Guerrovi (20). Oba dva pravidelně hrávají v základní skupině a určitě by zvýšili kvalitu v sestavě Gunners. (zdroj: sportskeeda.com)


Kdo získá Edersona?

Brazilský defenzivní záložník ve službách italské Atalanty Bergamo odvádí ve své druhé sezóně v dresu italského celku výborné výkony. Toho si nemohly nevšimnout i velké kluby z Premier League. Manchester United, Liverpool, Arsenal, Tottenham a Newcastle by jej rádi přivedli.

I přesto, že Ederson nastupuje jako střední záložník, tak dokázal v třiceti zápasech šestkrát skórovat. Tržní hodnota hráče je 27 milionů eur. (zdroj: bbc.com)


Zdroj: bbc.com, skysports.com, footballtransfers.com, sportskeeda.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.