Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Everton je připraven prodat své dvě největší hvězdy

Zákrok Jordana Pickforda © iconsport.photo

Everton je smířen s odchodem dvou největších hvězd. Spurs jsou blízko k získání Toneyho. Manchester United hledá všestranného obránce. Spekulace v Arsenalu.

Everton je připraven prodat Jordana Pickforda a Jarrada Branthwaita

Everton má za sebou velmi těžkou sezonu, ve které čelil odečtu deseti, respektive osmi bodů, za porušení finančních pravidel.

Aby se vyhnul podobné situaci v příští sezóně, je ochoten prodat své dvě největší hvězdy.

O anglickou jedničku v bráně, Jordana Pickforda se zajímala Chelsea, o Jarrada Branthwaita zase Manchester United. Jejich přestup má reálné základy. (zdroj: thesun.co.uk)

Tottenham je velmi blízko k získání Ivana Toneyho

Anglický útočník Ivan Toney by se mohl dočkat přestupu na lepší adresu. O ostrostřelce projevilo zájem hned několik londýnských klubů, jakými jsou Arsenal a Chelsea. Jednu dobu se spekulovalo také o zájmu Manchesteru United.

Nakonec se do hry vložil Tottenham, který již připravuje nabídku ve výši 40 milionů liber. Zdá se, že Spurs by mohli získat velkou ofenzivní sílu dopředu. (zdroj: footballinsider247.com)


Manchester United upřel zrak do zadních řad Barcelony

Manchester United chce do svých zadních řad všestranného obránce. Nejlépe takového, který dokáže zahrát jak ve středu obrany, tak i na pravém kraji.

Proto se jejich zrak upřel především do sestavy Barcelony, konkrétně Julese Koundeho.

Francouzský obránce je ceněn na 50 milionů eur. Jules Kounde nedávno přiznal, že je ochoten opustit Camp Nou. (zdroj: 90min.com)


Přestupové pochody v Arsenalu

O tom, že se chystá Arsenal posilovat, není pochyb. Druhou sezonu za sebou skončil na druhém místě těsně za Manchesterem City. Gunners chybí citelně útočník, který je schopen nasázet minimálně 20 gólů za sezonu.

V posledních týdnech padlo opravdu mnoho zajímavých jmen. Londýnský celek je nejblíže získání útočníka RB Lipska, Benjamina Seska.

Opačným směrem se může vydat levý obránce Oleksandr Zinchenmo, o jehož služby stojí nový manažer Bayernu Mnichov, Vincent Kompany. (zdroj: mirror.co.uk)


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.