Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Ederson na odchodu? Greenwood má zájemce

Ederson © iconsport.photo

Ederson dostal lukrativní nabídku z Al-Nassru. Cucurella přemlouvá Williamse, Greenwood má zájemce. Chelsea vymýšlí zajímavou výměnu s Neapolí.

Ederson je blízko k odchodu do Al-Nassr. Získá Cristiano Ronaldo elitního brankáře?

Třicetiletý brazilský brankář Manchesteru City, Ederson, možná změní dres. O jeho služby se zajímá Al-Nassr, kde hrají například Cristiano Ronaldo nebo Sadio Mané.

Manchester City bude určitě požadovat vyšší nabídku než 30 milionů liber. Pro Al-Nassr nebude problém této částky dosáhnout, otázkou však zůstává, zda má Brazilec vůbec zájem stěhovat se v nejlepších letech do Saudské Arábie. (zdroj: talksport.com)

Ederson

Kam zamíří Mason Greenwood? Marseille chce překonat nabídku Lazia

Mason Greenwood měl slibně rozjetou kariéru v Manchesteru United, dokud nepřišlo obvinění z napadení a znásilnění. Manchester United se rozhodl, že s hráčem nepočítá a snaží se ho prodat.

Greenwood strávil minulou sezonu v Getafe, kde podával skvělé výkony. S vedením United to nehnulo a trvá si na svém. Lazio nabídlo 17 milionů liber, což nemusí Manchesteru stačit. Dalším zájemcem je francouzská Marseille, která chce předložit lepší nabídku. (zdroj: dailymail.co.uk)

Mason Greenwood

Marc Cucurella se snaží přesvědčit Nica Williamse, aby přestoupil do Chelsea

Španělský levý obránce Marc Cucurella září na EURO 2024 stejně jako celý španělský tým. Výborný dojem na sebe upoutal především křídelník Nico Williams, o kterého se zajímá hned několik velkoklubů, včetně Chelsea.

Marc Cucurella se snaží přesvědčit svého spoluhráče ze španělské reprezentace, aby posílil jeho současného chlebodárce a zamířil tak na Stamford Bridge. (zdroj: sport.es)

Nico Williams

Dojde na zajímavý obchod mezi Chelsea a Neapolí? Hlavními postavami jsou Victor Osimhen a Romelu Lukaku

Chelsea hledá střelce, který by ji vrátil zpátky mezi elitu. Nejlepším střelcem týmu byl ofenzivní záložník Cole Palmer. Klub ale potřebuje na hrot někoho, kdo podpoří Palmera a nastřílí alespoň 20 gólů za sezonu.

Victor Osimhen by mohl být tím mužem, kterého Blues tak nutně potřebují. Neapol snížila požadovanou cenu na 100 milionů eur. Zároveň však doufá, že se jí podaří získat Romelua Lukaka, který pod novým manažerem Antoniem Contem hrál v minulosti. (zdroj: corrieredellosport.it)

Osimhen – Lukaku


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Wilfried Zaha se chce vrátit zpátky do Premier League

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.