Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Další zajímavá jména, která se mohou objevit v Premier League

Alphonso Davies © iconsport.photo

Přestupové okno se pomalu blíží ke svému konci. Některé kluby se potýkají s pravidly Financial Fair Play (FFP), ale i tak si mohou chystat půdu pro další přestupové období.

Alphonso Davies hodlá opustit Bayern Mnichov. Kam nakonec zamíří?

Kanadský krajní obránce Alphonso Davies hraje svou šestou sezónu v Bayernu Mnichov. Nedávno se objevily spekulace, že o jeho služby projevuje zájem Real Madrid. Není však jediný, kdo touží po jeho kvalitách. Manchester City a Chelsea jsou týmy, které mají zájem o jeho služby.

Smlouva kanadského obránce končí příští rok. Ačkoli mu bavorský klub nabídl několik možností pro prodloužení kontraktu, Davies je všechny odmítl. Kam nakonec zamíří tento 23letý Kanaďan? (zdroj: sportskeeda.com)


Rafael Leao v hledáčku Newcastle

Portugalské levé křídlo, Rafael Leao, patří ke klíčovým hráčům AC Milán. Letos nemá zatím tak výrazná čísla jako v předchozích dvou sezónách, avšak stále nesmírně platný na hřišti. Leao má platný kontrakt do roku 2028.

Jeho aktuální tržní cena hráče je 90 milionů eur, ale je k dispozici za výstupní klauzuli ve výši 175 milionů eur. O jeho služby projevují zájem jak pařížské PSG, tak i Newcastle. (zdroj: Sociální síť X - Téléfoot)


Armando Broja je k dispozici za 41 milionů eur

Albánský útočník ve službách Chelsea je aktuálně k dispozici za 41 milionů eur. I přesto, že manažer Chelsea, Maurcio Pochettino, hovoří o něm jako o útočníkovi s obrovským potenciálem, vedení klubu je ochotno ho prodat.

V letošní sezóně se však střelecky trápí a v Premier League vstřelil pouze jednu branku. Wolves, Fulham a Aston Villa projevily zájem o jeho služby. (zdroj: sportskeeda.com)


Tottenham upírá zrak na hráče z Bayernu Mnichov

Tottenham v případě, že se mu nepodaří přesvědčit Chelsea, aby mu prodala Conora Gallaghera, již našel náhradu. Nejedná se o druhořadé zboží, ale o velmi zkušeného německého reprezentanta, který hledá novou výzvu v kariéře a hodlá opustit Bayern Mnichov. Joshua Kimmich patří mezi potencionální posily Tottenhamu Hotspur. (zdroj: 90min.com)


Zdroj: sportskeeda.com, 90min.com, X
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.