Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Chelsea vymýšlí zajímavou výměnu

Stamford Bridge © iconsport.photo

Chelsea se snaží výhodně zbavit dvou nechtěných hráčů. Co je důvodem? Joao Cancelo by mohl zamířit do Arsenalu, pokud Barcelona nezaplatí požadovanou částku.

Chelsea nabízí dvojici hráčů Realu Madrid

Chelsea pokračuje v trendu předchozí sezóny a neuspokojivé výsledky má odnést několik hráčů. Místo nich mají přijít do klubu nové posily.

Londýnský celek navrhl Realu Madrid Enza Fernandeze a Marca Cucurellu za kombinovanou přestupovou částku 166 milionů liber.

Tento přesun ale není příliš pravděpodobný, jelikož Los Blancos se snaží získat Alphonsa Daviese poté, co získali Kyliana Mbappého. (zdroj: goal.com)


Joao Cancelo se možná vrátí do Premier League, ale ne do Manchesteru City

Joao Cancelo oslaví v květnu své třicáté narozeniny, ale zatím neví, jaká bude jeho budoucnost. V průběhu sezóny 2022/23 ztratil Guardiolovu přízeň a odešel hostovat do Bayernu Mnichov.

V probíhající sezóně byl poslán na hostování do Barcelony, kde podává výborné výkony. Cancelo má smlouvu u Citizens do léta 2027, ale do Manchesteru se již nechce vracet.

Jeho přáním je zůstat v Barceloně, ta ale nemá dostatek prostředků, aby si mohla dovolit permanentní přestup Cancela. Nově se do hry může vložit Arsenal, který projevuje zájem o portugalského reprezentanta.

Aktuální tržní hodnota hráče je 30 milionů eur. (zdroj: goal.com)


Albert Gudmundsson je na radaru Tottenhamu

Islandský útočník, Albert Gudmundsson, ve službách italského Janova zaujal svými výkony skauty Tottenhamu. Šestadvacetiletý útočník nasázel v aktuální sezóně dvanáct gólů a na další čtyři asistoval ve 29 zápasech.

V letošní sezóně navazuje na formu z předchozí sezóny a je blízko k překonání jeho gólového maxima, když se v italské Serii A dokázal prosadit jedenáctkrát.

Naposledy na sebe upozornil v reprezentační pauze, když hattrickem pomohl sestřelit Izrael. Hráčova cena stoupá, a momentálně je ceněn na 22 milionů eur. (zdroj: bbc.com)


Stane se Mikayil Faye Rudým Ďáblem?

Největšími hráči na přestupovém trhu Premier League jsou Chelsea a Manchester United. Právě druhý jmenovaný se chystá obměnit kádr, především v obraně.

Poslední týdny jsme mohli zaregistrovat mnoho jmen, nově však můžeme přiřadit jméno senegalského obránce Mikayil Faye. Devatenáctiletý Senegalec sbírá zkušenosti a minuty v béčku Barcelony.

Za áčko Barcelony nemusí ani nastoupit, pokud v létě zamíří na Old Trafford. (zdroj: skysports.com)

Přečtěte si také: Chelsea nabídla Fernandéze s Cucurellou Realu Madrid

Zdroj: goal.com, bbc.com, skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.