Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 8. týden

Joao Félix © google.com

Arsenal bude usilovat o mladou pušku z Atlética. Manchester City s Interem pečou lukrativní hráčskou výměnu. Lukaku před návratem na Apeninský poloostrov? Tottenham si vyhlédl náhradu za hvězdného brankáře.

Arsenal přemýšlí o Félixovi

Joao Félix by se po sezoně mohl stěhovat do Arsenalu. Útočník Atlética Madrid je stále považován za velkou naději světového fotbalu, i když u Atletů toho zatím nepředvedl tolik, kolik se od něj čekalo.


Félix má stále obří potenciál.

Je ovšem pravda, že mu příliš nesedí defenzivní styl Diega Simeoneho, v Arsenalu by se mohl probudit. Portugalský supertalent by Gunners vyšel na 120 milionů eur, což je suma, kterou za něj Atlético zaplatilo Benfice Lisabon.

Lukaku zpět do Interu?

Romelu Lukaku v létě přestoupil s velkou pompou z Interu Milán do Chelsea, návrat do londýnského klubu se mu ale vůbec nevydařil. Belgický útočník by se nyní mohl stěhovat zpět k Nerazzuri.


Lukakův gólostroj se v Chelsea zadrhl.

Někdejší hráč Manchesteru United, Evertonu nebo Anderlechtu je prý ochoten snížit své platové požadavky, aby mohl znovu obléct dres Interu, kde prožil před přestupem k Blues dvě vynikající sezony.

Chystá se výměna Jesus-Martínez?

K zajímavé hráčské výměně by mohlo dojít mezi Manchesterem City a Interem Milán. Jednalo by se o transfer dvou útočníků, oba jsou pro svůj celek klíčoví, ale jejich zaměstnavatel pošilhává po někom jiném.


Gabriel Jesus zaujal představitele Interu.

Interu se má velmi zamlouvat Gabriel Jesus, 24letý brazilský reprezentant a hráč Citizens, zatímco Pep Guardiola by v Manchesteru City rád přivítal argentinského šikulu Lautara Martíneze.

Akanji v hledáčku United

Manchester United se po sezoně chce zaměřit na nákup Manuela Akanjiho, opoře Borussie Dortmund přitom nabídne pomalu dvojnásobek toho, co jsou schopni mu zaplatit ve vestfálském klubu.


Akanji prožívá v BVB dobrou sezonu.

Švýcarský stoper by údajně mohl v Manchesteru United pobírat roční gáži ve výši až 15 milionů eur, zatímco Dortmund mu má nabízet maximálně 7-9 milionů. Akanji by se přestupu na Old Trafford nebránil.

Spurs sledují Simóna

Hugo Lloris už má svá léta, a tak se v Tottenhamu Hotspur začínají pomalu poohlížet po jeho náhradě. Tou by se mohl stát španělský reprezentační gólman Unai Simón z Athléticu Bilbao.


Simón chytá i za národní tým Španělska.

Simón prý pomýšlí na přestup do většího klubu, Baskicko mu začíná být malé. V Tottenhamu by si to s Llorisem rozdal o post jedničky, současná dvojka Pierluigi Gollini je naopak na odchodu od Spurs.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.