Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 7. týden

Éder Militao © thesun.co.uk

Chelsea pokukuje po opoře Realu Madrid. Real chce získat pilíř zadních řad Tottenhamu. Hvězdička AC Milán má bohaté nápadníky v Premier League. Rossoneri sledují útočníka Kohoutů.

Chelsea si brousí zuby na Militaa

Londýnská Chelsea v létě bude chtít přivést špičkového stopera. Doposud se spekulovalo zejména o možném příchodu Julese Koundého ze Sevilly nebo Svena Botmana z francouzského Lille.


Militao (vpravo) v souboji s Icardim z PSG.

Nyní však média přispěchala s novým jménem. Chelsea by ráda koupila Édera Militaa, který se vypracoval v oporu zadních řad Realu Madrid. Brazilec nicméně jedná s Bílým baletem o prodloužení smlouvy.

Anglické velkokluby sledují Leaa

Rafael Leao v letošní sezoně poutá svými výkony v dresu AC Milán pozornost gigantů z Premier League. Portugalský křídelník prý velice zaujal zejména představitele Manchesteru City a Arsenalu.


Leao prožívá fantastickou sezonu.

Leao má být nicméně v Miláně spokojený a rád by s Rossoneri prodloužil kontrakt, ten současný jej na San Siru váže do léta roku 2024. Zájem o prodloužení spolupráce má i AC Milán.

Reguilón se může vrátit do Realu

Sergio Reguilón podává v dresu Tottenhamu Hotspur dobré výkony a to samozřejmě neuniklo pozornosti jeho bývalého zaměstnavatele Realu Madrid. Ten by jej prý rád přivedl zpátky.


Reguilónovi to u Spurs svědčí.

Když před rokem a půl Reguilón přestupoval ke Spurs, Real si do transferu vymohl zasadit klauzuli o zpětném odkupu. Díky ní může španělského krajního beka získat zpět za 40 milionů eur.

Bergwijn do Milána?

Steven Bergwijn to má v Tottenhamu Hotspur těžké, přes velkou konkurenci v útoku se prosazuje velmi nesnadno. Antonio Conte s ním údajně do budoucna příliš nepočítá, klub je ochoten v létě naslouchat nabídkám.


Bergwijn nefiguruje v plánech kouče Conteho.

Toho by chtěli využít v AC Milán. Italský celek uvažuje, že nizozemského forwarda po sezoně koupí. Bergwijn by v Miláně mohl dostávat mnohem více prostoru, než je tomu aktuálně v Tottenhamu.

O Emersona stojí Lazio

Emerson Palmieri letos hostuje z Chelsea v Olympique Lyon, kde navzdory snaze Blues stáhnout si jej zpátky zůstane až do konce sezony. Po ní by se ovšem do Londýna vracet nemusel.


Emerson se už možná v dresu Chelsea neobjeví.

O služby italského krajního obránce totiž hlásí zájem Lazio Řím. Emerson nemá v Chelsea úplně pevnou pozici a dá se očekávat, že vedení mu v případě adekvátní nabídky v odchodu bránit nebude.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.