Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 6. týden

Antonio Rüdiger © google.com

Manchester United chce Chelsea přetáhnout klíčového hráče. Barcelona naopak stojí o dva obránce Chelsea. Saliba může nadobro opustit Arsenal, perou se o něj velkokluby. Zadák Barcelony do Premier League?

Rüdiger na radaru United

Antonio Rüdiger odmítl zřejmě poslední nabídku na prodloužení smlouvy v Chelsea a po sezoně si bude hledat nového zaměstnavatele. Tím by se nakonec trochu překvapivě mohl stát konkurenční Manchester United.


Rüdiger s největší pravděpodobností opustí Chelsea.

Německý stoper je na přestupovém trhu hodně žádaným zbožím, už nějakou dobu kolem něj krouží Real Madrid, Barcelona nebo Paris Saint-Germain. Přestup k rivalovi z Manchesteru by každopádně byl poměrně pikantní záležitostí.

Manchester City se zajímá o Arauja

O jiného stopera než United má zájem městský rival Rudých ďáblů Manchester City. Citizens monitorují situaci Ronalda Arauja, jemuž v Barceloně běží kontrakt jen do léta roku 2023.


Araujovi za rok a půl skončí smlouva s Barcelonou.

Uruguayský reprezentant zatím o nové smlouvě s vedením Blaugranas nejedná, trenér Barcelony Xavi o něj nicméně stojí a rád by jej v katalánském velkoklubu udržel i v příštích ročnících.

Barcelona chce dva hráče Chelsea

O dva zadáky londýnské Chelsea bude v létě usilovat Barcelona. Ta stojí jak o služby zkušeného krajního obránce Césara Azpilicuetu, tak o stopera Andrease Christensena. Oběma končí kontrakt a mohli by přijít jako volní hráči.


Andreas Christensen.

Španělský univerzál Azpilicueta už dříve vyjádřil své přání zamířit do Barcelony a je velmi pravděpodobné, že se tak v létě stane. O dánského reprezentanta stojí vedle Barcelony třeba i AC Milán nebo Juventus Turín.

O Salibu je velký zájem

Mladičký stoper William Saliba zatím v Arsenalu pořádnou šanci nedostal, letos hostuje v Olympique Marseille, kde ovšem podává výtečné výkony. A tak není divu, že po něm pošilhávají giganti.


Saliba patří Arsenalu, momentálně září v barvách Marseille.

Zájem o služby francouzského hráče hlásí dokonce tak velké ryby, jakými jsou Real Madrid nebo oba milánské celky, tedy jak AC, tak Inter. 20letý obránce si po sezoně bude moct vybírat.

Bale se asi vrátí ke Spurs

Tottenham Hotspur by po sezoně měl znovu posílit Gareth Bale, který ukončí svou anabázi v Realu Madrid. Velšský křídelník ve svém někdejším klubu hostoval v minulé sezoně, před tou letošní se vrátil do Madridu.


Chystá se druhý Baleův návrat do Tottenhamu?

Tam už mu ale pšenka nepokvete, nový kontrakt nedostane. Manažer Kohoutů Antonio Conte údajně počítá se službami hvězdného hráče pro nadcházející ročník, Bale by měl být lídrem jeho nově se rodícího týmu.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.