Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 5. týden

Giorginio Wijnaldum © mirror.co.uk

O hráče Barcelony se v Premier League perou dva obři. Aubameyang má slavné nápadníky po celé Evropě. Bývalá opora Liverpoolu chce do Arsenalu. AC Milán zvažuje příchod záložníka Tottenhamu.

Dembélé vyjednává s Chelsea i United

Ousmane Dembélé má v Barceloně smlouvu jen do konce sezony a s největší pravděpodobností novou nepodepíše. Hledá novou výzvu a jeho další kroky by mohly směřovat do Premier League.


Dembélé nejspíš ukončí své působení v Barceloně.

Tam o něj usiluje hned dvojice gigantů. Dembélého agent už prý začal vést jednání s představiteli londýnské Chelsea a Manchesteru United. Francouzský křídelník může Barcelonu opustit už v zimě.

Aubameyang na hostování do velkoklubu?

Hned několik předních evropských gigantů by na půlroční hostování rádo přivedlo Pierre-Emericka Aubameyanga. Gabonský střelec letos nemá v Arsenalu nejlepší sezonu a je nakloněn změně dresu.


Aubameyangovi se v Arsenalu přestalo dařit.

Zamířit by mohl například do Španělska, kde o něj stojí Barcelona, nebo do Itálie. Tam jej do svého kádru lanaří Juventus Turín, který ale nedávno podepsal Dušana Vlahoviče z Fiorentiny, a také milánské AC.

Arsenal uvažuje o Wijnaldumovi

Giorginio Wijnaldum sice teprve vloni v létě opustil anglickou ligu, když z Liverpoolu odešel do Paris Saint-Germain, už brzy by se ale opět mohl prohánět po trávnících Premier League.


V PSG z Wijnalduma zatím není takový válec jako v Liverpoolu.

Zájem o jeho služby totiž hlásí Arsenal. Nizozemský středopolař se v PSG zatím neprosazuje zcela podle svých představ a podle dostupných informací by se přestupu ke Gunners vůbec nebránil.

Alli do AC Milán?

S Delem Allim se už nepočítá v Tottenhamu Hotspur, anglický reprezentant je na odchodu z klubu. Zamířit by pak mohl na Apeninský poloostrov, kde se o něj dříve zajímal Inter Milán.


S Allim už Conte u Kohoutů nepočítá.

Nyní o Alliho služby stojí konkurenční AC Milán. Rossoneri chtějí posílit post ofenzivního záložníka, na kterém momentálně disponují jen v ne zrovna oslnivé formě hrajícím Brahimem Díazem. Alli by do Milána mohl zamířit formou půlročního hostování s opcí.

Kulusevski před přestupem do Tottenhamu

Tottenham Hotspur finalizuje příchod Dejana Kulusevskiho z Juventusu Turín. Za švédského ofenzivního hráče zaplatí Staré dámě pět milionů eur za půlroční hostování, součástí dohody je i povinná opce ve výši 35 milionů eur.


Kulusevski si plácl s Tottenhamem.

Kulusevski přitom pro Spurs nebyl první volbou, Tottenham usiloval hlavně o zisk Luise Díaze z FC Porto, který ale nakonec upřednostnil nabídku Liverpoolu. Další možností byl Adama Traoré, ten má však namířeno do Barcelony.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.