Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 48. týden

Anthony Martial © google.com

Conte si vyhlédl dvě posily v italské Serii A. Martial chce odejít z Manchesteru United, stojí o něj tři giganti. Trippier s Ramseym před návratem do Premier League. Spoluhráč tria Čechů z West Hamu zaujal Liverpool.

Tottenham sleduje italské duo

Dvojici italských útočníků má na seznamu vytipovaných posil Tottenham Hotspur, který odnedávna koučuje Ital jménem Antonio Conte, někdejší lodivod Interu Milán, Chelsea nebo Juventusu Turín.

Insigne se zatím s Neapolí nedohodl na nové smlouvě.

Conte by u Spurs údajně rád přivítal jak zkušeného reprezentačního křídelníka Lorenza Insigneho, jemuž po sezoně vyprší kontrakt v Neapoli, tak i nadějného střelce Sassuola Gianlucu Scamaccu.

Martial v hledáčku tří gigantů

Anthony Martial měl prostřednictvím agenta svému zaměstnavateli oznámit, že chce opustit Manchester United, kde nedostává tolik příležitostí, kolik by si sám představoval. O zájemce nouzi nemá.


Martial si může vybírat.

Francouzský útočník by se mohl vrátit do své domoviny, kam jej lanaří Paris Saint-Germain. Dalším nápadníkem má být Barcelona, vedle ní o Martialovy služby stojí rovněž i Newcastle United.

Newcastle bude cílit na Trippiera

Kieran Trippier hraje za španělské Atlético Madrid, brzy by se ale mohl vrátit do rodné Anglie. O někdejšího obránce Tottenhamu Hotspur má totiž eminentní zájem Newcastle United.


Trippier první hvězdnou posilou Magpies?

Zámožný celek bude shánět nové posily, které by ho přiblížily k ostrovní špičce. Sám Trippier je prý návratu do Anglie nakloněn, nedávno se o jeho služby měl ucházet také Manchester United.

Ramsey do Evertonu?

Vedle Trippiera by se do Premier League mohl vrátit také další známý hráč. Aaron Ramsey, jenž dříve zářil v barvách Arsenalu, nejspíš nejpozději po sezoně opustí Juventus Turín a vrátí se k ostrovnímu fotbalu.


Ramseymu to v Juventusu moc nesedlo.

Jednání s ním již měl zahájit Everton. Ramsey má sice v Juventusu smlouvu ještě na sezonu a půl, Stará dáma je prý ale ochotná jej uvolnit bez nároku na odstupné již v zimním přestupovém období.

Bowen zaujal Liverpool

Do Liverpoolu se možná bude stěhovat spoluhráč českých reprezentačních fotbalistů Vladimíra Coufala, Tomáše Součka a Alexe Krále z West Hamu United, kterým je Jarrod Bowen.


Bowen by mohl zamířit ještě výš.

Talentovaný křídelník je odchovancem Hullu City, s Kladiváři jej pojí kontrakt až do léta roku 2025. Manažer Jürgen Klopp by jej podle všeho rád přivítal na Anfield Road, a to nejspíš po skončení tohoto ročníku.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.