Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 47. týden

Nicolas Pépé a Dejan Kulusevski © google.com

Arsenal stojí o hráče Juventusu Turín, mohl by pustit Pépého. Liverpool si vyhlédl posilu v Neapoli. AC Milán si po Tomorim vytipoval dalšího obránce v Chelsea. Anglická jednička může odejít do Tottenhamu.

Liverpool stojí o Ruize

Fabián Ruiz se dostal do hledáčku Liverpoolu. O středopolaře italské Neapole má eminentní zájem manažer Liverpoolu Jürgen Klopp, jenž se poohlíží po posile do záložní formace Reds.


Ruiz podává v Neapoli skvělé výkony.

Španělský reprezentant je dlouhodobou oporou Partenopei, v klubu působí od svého příchodu z Realu Betis v roce 2018. Neapol za něj tehdy Betisu vysázela na stůl rovných 30 milionů eur.

Kulusevski objektem zájmu Arsenalu

Juventus Turín prý plánuje v zimě koupit nového útočníka, prostředky pro tento transfer by pak mohl získat prodejem některého ze svých stávajících hráčů. V posledních dnech se hodně zmiňuje jméno Dejan Kulusevski.


Kulusevskiho monitorují Gunners.

Švédský křídelník má zájemce hlavně v anglické Premier League, nejčastěji se v jeho případě hovoří o možném přestupu do Arsenalu. Londýnský celek má Kulusevskiho vyhlédnutého již delší dobu, opačným směrem, tedy do Juventusu, by pak z Arsenalu mohl putovat Nicolas Pépé.

Sarr do AC Milán?

Milánské AC shání nového stopera poté, co se zranil lídr obrany Simon Kjaer, jenž bude mimo hru až do konce sezony. Dánského středního obránce by v Miláně mohl dočasně nahradit Malang Sarr.


Sarr v dresu Francie.

22letý francouzský talent je od roku 2020 hráčem Chelsea, loňský ročník ještě strávil na hostování v Portu. Za Blues letos nastupuje jen sporadicky, v AC Milán by mohl hostovat do konce tohoto ročníku.

Spurs se zajímají o Pickforda

Jordan Pickford by mohl odejít z Evertonu, který uvažuje o jeho prodeji, aby ulevil svému napěchovanému rozpočtu. Zájemcem o služby anglické reprezentační jedničky má být Tottenham Hotspur.


Everton uvažuje o prodeji Pickforda.

Do kasy Toffees by v případě Pickfordova prodeje ke Kohoutům mohlo putovat asi 30 milionů liber. V Tottenhamu by pak Pickford musel zabojovat o post prvního brankáře s Hugem Llorisem.

Citizens půjdou v zimě po Zakariovi

Denis Zakaria je na odchodu z Borussie Mönchengladbach, kterou už svými výkony poněkud přerostl. Nápadníků má celou řadu, tím nejvážnějším má být Manchester City, jehož manažer Pep Guardiola hodlá vyztužit zálohu.


Zakaria vyhlíží odchod z Gladbachu.

Citizens by Zakariu chtěli koupit už v lednu, aby mohl pomoct ve druhé polovině sezony. To by v Gladbachu nejspíš uvítali, protože švýcarskému záložníkovi vyprší po sezoně platný kontrakt.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.