Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 45. týden

Lorenzo Insigne © google.com

Real Madrid si v Premier League vyhlédl Kantého nástupce. Chelsea chce hvězdu italské Serie A. Barcelona má na seznamu vytipovaných posil dva hráče Chelsea. Newcastle touží po obránci PSG.

O Ndidiho stojí Real

Zajímavou posilu do zálohy si měl v Premier League vyhlédnout Real Madrid. Královský klub se zajímá o služby Wilfrieda Ndidiho, mladého pracovitého středopolaře Leicesteru City.


Ndidi je nenápadnou oporou Lišek.

Informace přinesl plátek El Mundo Deportivo. 24letý nigerijský defenzivní záložník je považován za nástupce N'Gola Kantého. Nynější hvězda Chelsea také dříve hrávala za Leicester.

Insigne na radaru Chelsea

Anglickou ligu by si mohl vyzkoušet Lorenzo Insigne. Dlouholetá opora Neapole se zatím se svým klubem nedohodla na prodloužení kontraktu, jenž Insignemu vyprší po skončení tohoto ročníku.


Insignemu končí smlouva v Neapoli.

Italský reprezentant údajně velmi zajímá manažera Chelsea Thomase Tuchela, který je jeho fanouškem. Insigne má však i další nápadníky. V Anglii je to vedle Blues také Liverpool a v domovské Serii A jeho situaci u Partenopei monitorují Juventus Turín a AC Milán.

Azpilicueta do Barcelony?

Do své vlasti by se mohl po sezoně vrátit Cesar Azpilicueta. Španělskému obránci příští rok v létě vyprší smlouva v Chelsea a mohl by se tak coby volný hráč upsat kterémukoliv klubu zadarmo.


"Azpi" je dlouholetou oporou Chelsea.

Velký zájem o jeho služby má mít Barcelona. Katalánci nemají zrovna peněz na rozdávání, proto chtějí dělat chytré přestupy. Zkušený zadák typu Azpilicuety by se Kataláncům jistě hodil.

Blaugranas chtějí také Pulisice

Azpilicueta není jediným hráčem Chelsea, o kterého Barcelona stojí. Španělský velkoklub má totiž v hledáčku také mladého křídelníka Christiana Pulisice. Americký talent je přestupu údajně nakloněn.


Pro Pulisice by Barcelona byla výzvou.

A samotná Chelsea je připravena naslouchat nabídkám a v případě té adekvátní Pulisice uvolnit na přestup. Mladý útočník si v Chelsea po svém příchodu z Borussie Dortmund nedokázal vybojovat trvalé místo v zahajovací jedenáctce.

Diallo prioritou pro Newcastle

Newcastle United má nové zámožné vlastníky, kteří chtějí klub dostat na výsluní po bok Manchesteru City, Liverpoolu, Chelsea a spol. Straky proto budou posilovat, prioritou má být obrana.


Diallo to má v PSG těžké.

A konkrétně pak stoper Paris Saint-Germain Abdou Diallo. 25letý fotbalista hraje za PSG od roku 2019, kdy dorazil z Borussie Dortmund. V silné konkurenci nemá jisté místo v základní sestavě.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.