Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 43. týden

Ronalda by v Manchesteru mohl trénovat Conte © earlygame.com

Conte by mohl převzít Manchester United, bude-li odvolán Soskjaer. Juventus lanaří brankáře Chelsea. Dembélé má dva bohaté zájemce v Anglii. Spoluhráčem českého tria ve West Hamu se může stát hráč Barcelony.

Conte ke kormidlu United?

V Manchesteru United v nové sezoně nejsou příliš spokojení s prací manažera Oleho Gunnara Solskjaera, k čemuž přispěl i nedávný debakl 0:5 v zápase s Liverpoolem. Spekuluje se proto o odvolání norské legendy.


Conte zváží své druhé ostrovní angažmá.

Na lavičce Rudých ďáblů by Solskjaera mohl nahradit Antonio Conte, jenž v minulosti dotáhl k zisku mistrovského titulu konkurenční Chelsea. Italský trenér je po letním konci v Interu Milán bez angažmá.

Kepa by mohl zamířit do Juventusu

V hledáčku Juventusu Turín se měl údajně ocitnout španělský brankář Kepa Arrizabalaga, který v Chelsea plní jen roli velmi drahé dvojky. Edouard Mendy je totiž pro manažera Blues Thomase Tuchela jasnou volbou.


Vydá se Kepa do Serie A?

V Juventusu by Kepa mezi třemi tyčemi mohl ze základní sestavy vytlačit Wojciecha Szczesnyho. Vedení Bianconeri prý není s výkony polského gólmana až tak spokojeno, proto se poohlíží po nové jedničce.

Sánchez před návratem do Anglie?

Alexis Sánchez by se mohl vrátit do anglické Premier League, kde už v minulosti zářil v barvách Arsenalu a pak se mu nevydařil přestup do Manchesteru United. U Red Devils už to byl spíše propadák.


Sánchez může opustit Nerazzuri.

Hráč Interu Milán dostal údajně svolení hledat si nové angažmá, zájem o něj měl projevit Everton. Chilský útočník by se prý případnému přestupu do Anglie nebránil, rád by navázal na své působení v Arsenalu.

Newcastle půjde po Díazovi

24letý křídelník Luis Díaz je aktuální přestupovou prioritou pro Newcastle United. Straky zvažují, zda aktivovat jeho přestupní klauzuli, která v Portu činí astronomických 80 milionů eur.


Díaz je reprezentantem Kolumbie.

Kolumbijský fotbalista prožívá skvělou sezonu a je velkou oporou FC Porto. Díaz do Portugalska dorazil před dvěma roky z kolumbijského celku Junior FC, od té doby udělal pořádný kus práce.

Dembélé má anglické nápadníky

Ousmane Dembélé se zatím stále nedohodl s Barcelonou na novém kontraktu, ten stávající mu má vypršet příští rok v létě. Toho samozřejmě chtějí využít ostatní kluby, především pak z Premier League.


Dembélé zvažuje, co dál.

O Dembélého služby mají stát Newcastle United a Manchester City. Podle Foot Mercato už Straky dokonce měly zahájit jednání o možném přestupu. Francouzský křídelník je mu údajně nakloněn.

West Ham stojí o Neta

Spoluhráčem českých fotbalistů Vladimíra Coufala, Tomáše Součka a Alexe Krále ve West Hamu United by se mohl stát Neto, brazilský brankář plní úlohu dvojky ve slavné Barceloně.


Neto kryje v Barceloně záda Ter Stegenovi.

Ve West Hamu by měl sice konkurenci v Lukaszi Fabianskim, Kladiváři nicméně hledají pro polského gólmana parťáka, který se s ním podělí o zápasovou zátěž, a Neto může být ideálním kandidátem.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.