Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 42. týden

Mohamed Salah a Eden Hazard © bolavip.com

Schyluje se k hvězdné výměně hráčů mezi Realem a Liverpoolem? Také Barcelona chce star z Premier League. Arsenal si vyhlédl posilu v Realu Madrid. Zidane odmítl možnost převzít bohatý celek z anglické ligy.

Real uvažuje o mega výměně

K velké výměně hvězd by mohlo dojít mezi Realem Madrid a Liverpoolem. Bílý balet by v kádru rád přivítal Mohameda Salaha, za něj by do Liverpoolu mohl poslat Edena Hazarda a finanční doplatek.


Salah svými výkony táhne Liverpool.

Salah letos v Premier League válí a má skvělá čísla, formu si drží již několik sezon po sobě. Naproti tomu Hazard se po přestupu z Chelsea do Realu stále hledá, návrat do Premier League by mu mohl pomoct.

Sterling do Barcelony?

S odchodem z Manchesteru City začíná být spojován Raheem Sterling. Hvězdný Angličan ztratil jisté místo v základní sestavě Citizens poté, co v létě dorazila drahá posila z Aston Villy Jack Grealish.


Sterling přemýšlí o změně působiště.

Novou adresou, na níž bude Sterling působit, se může stát Nou Camp. Zájem o rychlonohého útočníka totiž jeví Barcelona, kde by Sterling případně mohl nahradit Ousmane Dembélého, jenž zatím neúspěšně jedná o novém kontraktu.

Jović zaujal Arsenal

Luka Jović v Realu Madrid hraje jen druhé housle a nic nenasvědčuje tomu, že by se to v dohledné době mělo změnit. Přetřásá se proto jeho možný lednový odchod ze Santiaga Bernabeu.


Jović nemá v Realu na růžích ustláno.

Zájem o jeho služby jeví londýnský Arsenal, jenž bude shánět náhradu za Alexandre Lacazetteho, kterému po sezoně vyprší smlouva a odejde z klubu jinam. Jović má být pro Arsenal jednou z možností.

Gunners monitorují i Calverta-Lewina

Nejen Jović, ale také Robert Calvert-Lewin je hráčem, který by v útoku Arsenalu mohl nahradit Lacazetteho. Opora Evertonu má být pro Gunners hlavním přestupovým cílem pro příští léto.


Calvert-Lewin patří mezi klenoty Evertonu.

Calvert-Lewin patří společně s Marcusem Rashfordem nebo Masonem Greenwoodem z Manchesteru United mezi velké ofenzivní naděje Albionu, už nyní potvrzuje, že je vynikajícím střelcem.

Zidane Newcastle nepřevezme

Newcastle United alespoň prozatím i nadále povede Bruce Arena, Strakám dal totiž košem slavný francouzský exfotbalista a nyní kormidelník Zinédine Zidane, jenž po odchodu z Realu Madrid zůstává bez práce.


Nabídka Newcastlu Zidana neoslovila.

Newcastle chce vybudovat silný mančaft, který v budoucnu bude pravidelně hrávat Ligu mistrů. Klub proto shání kvalitního trenéra, ale Zidane se zatím vracet k trénování nechystá a dává si od fotbalu pauzu.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

19.10.21, 08:27

0 0

Nemyslím si, že je dobrý nápad, aby se Hazard někam vracel. Podle mě to už má za sebou a v Realu ukázal skutečnou "kvalitu". Pokud se vrátí do Premier League, potvrdí se tak akorát, že to nejlepší už dal Chelsea, nyní je někde výrazně pod průměrem