Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 38. týden

Matthijs de Ligt © twitter.com

Werner uvažuje o odchodu z Chelsea, zájem má po Bayernu další gigant. Arsenal usiluje o vycházející hvězdu. Chelsea chce po Koundém do obrany získat i De Ligta. Tottenham bude s Realem a Bayernem bojovat o posilu.

Dortmund dalším zájemcem o Wernera

Timo Werner vloni po svém příchodu z RB Lipsko neprožil v Chelsea z osobního hlediska ideální sezonu, pšenka mu zatím nekvete ani v té probíhající, kdy ho na lavičku posadila posila z Interu Milán Romelu Lukaku.


Werner v Chelsea není spokojený.

Werner proto zvažuje, že opustí Stamford Bridge. Už před pár týdny se začalo spekulovat o návratu do německé Bundesligy, kde měl zájem Bayern Mnichov. K němu se měla nyní připojit i Borussia Dortmund.

Chelsea uvažuje i o De Ligtovi

Matthijs de Ligt je oporou defenzivní složky Juventusu Turín, to by ale nemuselo platit dlouho. Jak potvrdil hráčský agent Mino Raiola, o jeho klienta má velký zájem londýnská Chelsea.


Opustí De Ligt po 2 sezonách Juventus?

Ta v létě nepochodila se snahou přivést ze Sevilly francouzského šikulu Julese Koundého, o kterého bude znovu usilovat v zimě. Anglický velkoklub by ale rád přivedl také hvězdného Nizozemce De Ligta.

Arsenal usiluje o Wirtze

Florian Wirtz by v zimě mohl posílit záložní řadu Arsenalu, Kanonýři již měli započít vyjednávání s Bayerem Leverkusen. Spoluhráč Patrika Schicka ale nebude rozhodně levnou záležitostí.


Wirtz letos udivuje německou ligu.

Bayer má za svůj klenot údajně požadovat minimálně 40-50 milionů eur. 18letý ofenzivně laděný středopolař či křídelník má momentálně skvělou formu a udivuje Bundesligu góly i finálními přihrávkami.

Ginter v hledáčku Tottenhamu

Tottenham Hotspur by rád vyztužil obranu, která nefunguje úplně perfektně. V Borussii Mönchengladbach si proto Kohouti měli vyhlédnout německého reprezentačního stopera a navíc univerzála Matthiase Gintera.


Ginter je velmi žádaným zbožím.

Ginter dříve působil v Dortmundu, větší jméno si ale udělal v Gladbachu. Tottenham to s jeho získáním ovšem nebude mít vůbec jednoduché, o Ginterovy služby stojí také giganti Real Madrid a Bayern Mnichov.

Adeyemi zaujal Liverpool

Karim Adeyemi v 19 letech udivuje fotbalový svět svými schopnostmi, které prokazuje v dresu Salcburku, není proto divu, že o něj stojí velkokluby. V pole position má nyní být Liverpool.


Adeyemi, hráč, kterému má patřit budoucnost.

Podle španělského plátku El Mundo Deportivo Reds v zimě po Adeyemim půjdou a budou se jej snažit získat do svého kádru, v němž by mladík mohl konkurovat útočníkům Firminovi či Jotovi.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

19.10.21, 08:29

0 0

De Ligta bych v Premier League viděl rád. V Juve o něm není vůbec slyšet, není vidět a úplně neprokázal svůj talent. Jen bych zvážil tu Chelsea, kde mi v obraně přijde už trochu přetlak