Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 35. týden

Saúl Ñíguez © chelsea-news.co

Chelsea na poslední chvíli zkouší získat dva hvězdné hráče z La Ligy. Arsenal má představit posilu ze Serie A. Manchester United pracuje po zisku Ronalda na další přestupové bombě, Aubameyang Juventus neposílí.

Chelsea láká Ñígueze

Překvapivou posilou londýnské Chelsea by se na poslední chvíli mohl stát Saúl Ñíguez. Dlouholetý záložník Atlética Madrid by se prý změně dresu po mnoha sezonách u Atletů nebránil.


Saúl Ñíguez se ocitl v hledáčku Chelsea.

Pravdou je, že i herně Ñíguez v Atléticu poslední dobou stagnuje a potřeboval by nový impuls. Kromě zálohy bývá navíc občas využíván i na kraji obrany, což není jeho přirozená pozice.

Tomiyasu míří do Arsenalu

Velice zajímavou posilu získá Arsenal. Ke Gunners se již brzy připojí japonský zadák Takehiro Tomiyasu z Bologni. O toho vloni velmi stálo milánské AC, nyní jej konečně čeká vytoužený přestup do velkoklubu.


Tomiyasu byl objektem zájmu Kohoutů.

Před nedávnem o Tomiyasua usiloval jiný anglický gigant Tottenham Hotspur, s představiteli Bologni se však na přestupu dohodnout nedokázal. Japonec má Arsenal vyjít zhruba na 20 milionů eur.

Chelsea stále doufá v příchod Koundého

Chelsea nevzdává svou snahu přivést ze Sevilly francouzského stopera Julese Koundého. Ten před ní odmítl přesun do Tottenhamu, o přestup k Blues ovšem velmi stojí. Chelsea se nicméně musí rychle dohodnout se Sevillou.


Koundé dal košem Spurs, do Chelsea by ale šel.

A to není nic jednoduchého. Zatímco před pár dny ležela na stole dohoda o přestupu za 50 milionů eur, nyní je vše jinak. Sevilla obrátila a za Koundého nově požaduje 70 milionů eur, Chelsea svou předchozí nabídku navýší.

Rice na cestě do Manchesteru United?

West Ham United získá na hostování s povinnou opcí defenzivního záložníka Alexe Krále ze Spartaku Moskva, tento příchod by mohl umožnit prodej Declana Rice do Manchesteru United.


Vyšperkuje Rice záložní řadu United?

Rice by se po Raphaëlu Varanovi z Realu Madrid, Jadonu Sanchovi z Borussie Dortmund a Cristianu Ronaldovi z Juventusu Turín mohl stát čtvrtou hvězdnou letní posilou Rudých ďáblů.

Aubameyang do Juventusu nepůjde

Ronalda měl v turínském Juventusu nahradit v útoku Pierre-Emerick Aubameyang, vedení Arsenalu ovšem odmítlo svou star na poslední chvíli uvolnit. Juventus měl zájem o hostování s opcí.


"Auba" pokračuje v Arsenalu.

Vedle Aubameyanga navíc měla Stará dáma uvažovat také o jiném ofenzivním esu, kterým je Eden Hazard, jenž se v Realu Madrid zatím stále hledá. Nutno podotknout, že i Aubameyang má aktuálně k dřívější oslnivé formě míle daleko.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Jakub

01.09.21, 15:26

2 0

Myslel jsem, že Rice by chtěla Chelsea, je fakt, že West Ham už přerostl a je to hráč který je velice zajímavý. Na Tomiyasu jsem hodně zvědavý, defenzivně by nám měl dost pomoct, pro to co by chtěl Arteta hrát si přivedl několik zajímavých hráčů, největší otazník visí nad útokem, jestli se Auba chytí, Lacazette měl loni celkem slušnou sezónu tak snad v tom bude pokračovat.