Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 30. týden

Jules Koundé © google.com

Chelsea si vyhlédla elitního obránce. Souček s Coufalem můžou ve WHU přivítat hvězdného spoluhráče. Ramsey se asi vrátí do Premier League, do Arsenalu to ale nebude. Liverpool stojí o německý poklad.

Ramsey do Newcastlu?

Angažmá v Juventusu Turín se Aaronu Ramseymu nevydařilo dle představ a spekuluje se o tom, že po dvou sezonách u Staré dámy změní působiště a vrátí se do anglické Premier League.


Juventus už s Ramseym moc nepočítá.

Tam před odchodem do Serie A válel v dresu londýnského Arsenalu, nyní by ovšem mohl hrát za jiný celek. Velký zájem o jeho služby totiž jeví Newcastle United, za který chytá slovenský brankář Matúš Dúbravka.

Liverpool sleduje Neuhause

Posilu do zálohy si ve své vlasti vyhlédl německý manažer Liverpoolu Jürgen Klopp, ten by středovou řadu Reds rád vylepšil příchodem Floriana Neuhause z Borussie Mönchengladbach.


Neuhaus patří mezi opory Gladbachu.

Gladbach za německého reprezentanta požaduje 34 milionů liber, což se ale Liverpoolu zdá příliš. Klub z města Beatles se pokusí tuto sumu srazit, o Neuhase prý každopádně velice stojí.

Koundé nakonec do Chelsea?

Jules Koundé měl užuž nakročeno do Tottenhamu Hotspur, se kterým se Sevilla domluvila na jeho prodeji. Jenže francouzský stoper se rozhodl, že ke Kohoutům nepůjde, vyhlíží totiž ambicióznější projekt.


Koundé odmítl Tottenham.

Tím by pro něj mohla být londýnská Chelsea, čerstvý vítěz Ligy mistrů. Blues už měli se Sevillou započít jednání. Koundé by v Chelsea v příštích letech mohl nahradit brazilského veterána Thiaga Silvu.

West Ham má získat Brathwaiteho

Významnou posilu nejspíš již brzy představí West Ham United, novým spoluhráčem českých reprezentantů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala se má stát útočník Barcelony Martin Braithwaite.


Braithwaite je na odchodu z Katalánska.

Dánský reprezentant, který se objevil i na nedávno skončeném Euru, by měl Kladiváře podle dostupných informací vyjít zhruba na 12 milionů liber. Po příchodu Memphise Depaye z Lyonu už pro Braithwaiteho není v kádru Barcelony místo.

Walukiewicz zaujal Liverpool

Sebastien Walukiewicz má za sebou dobrou sezonu a v Cagliari asi nezůstane. Zájem o něj hlásí mnohem věhlasnější nápadníci, vedle Lazia Řím o polského stopera stojí také anglický Liverpool.


Walukiewiczova hodnota stoupá.

 Teprve 21letý internacionál strávil v Cagliari dva ročníky, předtím působil ve Štetíně. Před sebou má rozhodně zářnou budoucnost a Jürgen Klopp a spol. jsou si toho moc dobře vědomi.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

20.08.21, 09:35

0 0

Ramsey teda dopadl, i když ten Newcastle se mi moc nezdá. Nic proti, ale to už by byl pěkný sešup dolů...