Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 29. týden

Werner a Nagelsmann © google.com

Harry Kane má za rekordní sumu opustit Tottenham. Bayern uvažuje o nákupu hvězdného hráče Chelsea. Tottenham si vyhlédl posilu v Itálii, Atalanta chce jeho hráče. Brankář United může posílit konkurenční Chelsea.

Kane by měl posílit Citizens

Harry Kane vyjádřil svou touhu odejít z Tottenhamu, aby mohl hrát za klub, s nímž bude mít větší šanci opanovat některou z trofejí. Velký zájem o něho má Manchester City a vše už má prý být i upečeno.


Kane touží vyhrávat trofeje.

Citizens by za anglickou superstar měli zaplatit astronomických 160 milionů liber, hráč si pak má přijít na týdenní gáži ve výši 400 tisíc liber. O Kanea se donedávna zajímal také městský rival City Manchester United.

Bayern znovu uvažuje o Wernerovi

Timo Werner má za sebou sice jen jednu sezonu v dresu Chelsea, kterou posílil vloni v létě, když odešel z RB Lipsko, v novém ročníku už by ale mohl hrát opět v 1. Bundeslize, kde o něj stojí Bayern Mnichov.


Od Wernera se v Chelsea čekalo víc.

Bavorský gigant usiloval o Wernera už vloni, jenže německý útočník preferoval přestup do Premier League. V Chelsea se zatím hledá, v Bayernu by se mohl opět setkat s koučem Julianem Nagelsmannem, jenž ho trénoval v Lipsku.

Tottenham chce Romera, Atalanta Sáncheze

K zajímavé výměně dvou stoperů by mohlo dojít mezi Tottenhamem Hotspur a Atalantou Bergamo. Angličané by ve svém kádru rádi přivítali obránce Cristiana Romera, za něhož Atalanta požaduje 45 milionů liber.


Atalanta si za Romera vybrala Sáncheze.

To se Spurs zdá příliš, Tottenham proto zvažuje hráčskou kompenzaci, aby mohl snížit Romerovu cenu. V úvahu pak připadá jiný stoper, Kolumbijec Davinson Sánchez, na kterého si Atalanta měla ukázat.

Romero do Chelsea?

Do konkurenční Chelsea by pak mohl zamířit jiný Romero, tedy Sergio Romero. Argentinský brankář skončil v Manchesteru United a hledá si nové angažmá. Blues zase hledají náhradu za Willyho Caballera.


Romero opouští Manchester United.

Romerův krajan vykonával v Chelsea funkci spolehlivé, zkušené trojky. Není však jasné, zda by se Romero s touto rolí spokojil a zda by mu nevadilo krýt záda Édouardovi Mendymu a Kepovi Arrizabalagovi.

Correu lanaří anglické celky

Joaquín Correa by se údajně nebránil odchodu z Lazia Řím, kde se řadí mezi opory. Chtěl by se posunout výš, nedávno se psalo o zájmu Paris Saint-Germain, ale prý to nakonec nebude tak horké.


Lazio je už Correovi malé.

Nově o Correu stojí hned tři kluby z Premier League. Jmenovitě se jedná o Tottenham Hotspur, Arsenal a Everton. 27letý argentinský útočník letos každopádně bude na přestupovém trhu horkým zbožím.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

28.07.21, 11:23

1 0

Chelsea se slušně rozjíždí. Jsem zvědav, jak to dopadne s Haalandem. Cena za něj je masakr, ale byl by to dobrý příslib do budoucna