Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 28. týden

Alex Telles a José Mourinho © tribuna.com

Arsenal chce po Tavaresovi získat dalšího Portugalce. Mourinho si vyhlédl posilu v Manchesteru United. Zouma na odchodu z Chelsea, zájem o něj je velký. Součkův a Coufalův West Ham uvažuje o hvězdné posile do branky.

Telles do AS Řím?

Alex Telles by po pouhé jedné sezoně mohl odejít z Manchesteru United, kde se po loňském příchodu z FC Porto nedokázal prosadit do základní sestavy. Zájem o jeho služby hlásí AS Řím.


Tellese v Manchesteru do sestavy moc nepouštěl Luke Shaw.

Italský celek od nového ročníku povede José Mourinho, který loví posily v Premier League, kde dříve trénoval Chelsea, právě Manchester United a naposledy Tottenham Hotspur. Tellese chtějí Římané přivést na hostování s opcí, Red Devils ovšem preferují spíše okamžitý přestup.

Arsenal lanaří Nevese

Rúben Neves je oporou Wolverhamptonu Wanderers, který už mu začíná být malý. Jeho novým působištěm by se mohl stát například Arsenal, jemž má o služby portugalského reprezentanta eminentní zájem.


Neves asi odejde z Wolverhamptonu.

Pokud by se přestup uskutečnil, byl by to v krátké době již druhý příchod portugalského fotbalisty do Arsenalu. Gunners totiž před pár dny oznámili nákup talentovaného krajního obránce Nuna Tavarese z Benficy Lisabon.

Zouma asi opustí Chelsea

Z londýnské Chelsea by během letního přestupového okna měl odejít Kurt Zouma, francouzský stoper údajně nefiguruje v dalších plánech manažera Blues, kterým je Němec Thomas Tuchel.


Zouma není pro Tuchela prioritou.

O nabídky mít Zouma nouzi určitě nebude. Mohl by zůstat v Premier League, kde o něj stojí konkurenční Tottenham Hotspur či Everton, nebo zamířit do italské Serie A, kam jej bude vábit Mourinho do AS Řím.

West Ham má zájem o Areolu

Alphonse Areola se po hostování ve Fulhamu bude nejspíš znovu stěhovat, o brankáře, jenž stále patří Paris Saint-Germain, má stát West Ham United. V anglické lize by tak mohl pokračovat.


Areola má před sebou další stěhování.

PSG má v brance přetlak, k současné jedničce Keyloru Navasovi získalo zdarma po skončení smlouvy v AC Milán ještě čerstvého italského mistra Evropy Gianluigiho Donnarummu, a tak na Areolu určitě nezbude místo.

Liverpool znovu odmítl Kabaka

Ozan Kabak strávil v Liverpoolu půl roku na hostování ze Schalke 04, Reds ale po sezoně nevyužili opci a hráč se vrátil do Německa. Tam ale zůstat nechce a klub se jej snaží prodat jinam.


Kabak svými výkony Liverpool k jeho koupi nepřesvědčil.

Původní opce činila 21 milionů eur, nyní Schalke, které je souženo finančními problémy, nabídlo Kabaka za sníženou cenu 10 milionů eur. Ani za tuto částku ale Liverpool tureckého zadáka nevykoupil.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.